سال انتشار: 1395
محل انتشار: دومین همایش ملی علوم و فناوری های نوین ایران
کد COI مقاله: PFCONF02_168
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 183
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی رفتار کمانش سازه های فضا کار تک لایه گنبدی شکل ژیودزیک وشبکه ای
چکیده مقاله:
سازه های فضایی شکل های هندسی منظمی هستند که در کنار یکدیگر تکرار شده و با اتصال مکرر این اجزا، شبکه ای مستحکم و یکپارچه با ساختاری سه بعدی ایجاد می شود.ابتدا به بررسی ومقایسه نتایج تحلیل های کمانشی خطی وتحلیل های زمانبر کمانشی غیر خطی پرداخته شده است سپس با تعریف فاکتور لاغری به عنوان پارامتر هندسی گنبدها ,تغییر شکل گنبدها ونتایج تحلیل های کمانشی غیر خطی مورد بررسی قرار گرفته اند به طوری که بتوان محدوده ای را که بر حسب فاکتور لاغری در ان کمانش کلی,کمانش محلی وکمانش اعضا منحصر به فرد اتفاق می افتد تعیین کرد.در نهایت روابطی برای تخمین بار کمانش بحرانی سازه های فضا کار گنبدی شکل ژیودزیک وشبکه ای به دست امده به طوری که فقط با در دست داشتن مشخصات هندسی این نوع از گنبد ها ومشخصات اعضا این گنبد ها به راحتی وبدون اینکه نیازی به تحلیل های زمانبر غیر خطی یا محاسبات پیچیده ریاضی باشد ,بتوان با ربحرانی کمانش این گنبد ها را تعیین کرد.
کلیدواژه ها:
سازه فضاکار، تحلیل کمانش، گنبد، فاکتور لاغری
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/583536/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کریمی، مجید و دشتی، محمد علی،1395،بررسی رفتار کمانش سازه های فضا کار تک لایه گنبدی شکل ژیودزیک وشبکه ای،دومین همایش ملی علوم و فناوری های نوین ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/583536
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، کریمی، مجید؛ محمد علی دشتی)
برای بار دوم به بعد: (1395، کریمی؛ دشتی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :نقد پژوهشگران در مورد مقاله بررسی رفتار کمانش سازه های فضا کار تک لایه گنبدی شکل ژیودزیک وشبکه ای
تورج حیدری (1397/09/13): در سازه های فضاکار علی الخصوص گنبدی ما ناپایداری هندسی داریم که منجر به فرو جهش میشود نه کمانش
تورج حیدری (1397/09/13): در سازه های فضاکار علی الخصوص گنبدی ما ناپایداری هندسی داریم که منجر به فرو جهش میشود نه کمانش
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی پایداری سازه های فضاکار با تاکید بر فروجهش عضوی و گرهی
- بررسی رفتار کمانش سازه های فضاکار تک لایه گنبدی شکل ژئودزیک و شبکه ای
- ارزیابی روسازیهای نفوذپذیر با رویکرد مدیریت ریسک
- بررسی اثر پارامتر فاصله هوایی و ضخامت لایه ها در استحکام کششی و خمشی یک قطعه تک محوره سه لایه [ 0 , 0 , 0 ] PLA چاپ شده با فناوری FDM در Ansys Workbench
- مقایسه و دقت تحلیل کمانشی توسط دو روش مقاطع لمینت و سفتی معادل جهت تحلیل ورق های کامپوزیت در نرم افزار آباکوس
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.