تغییر در ساختارنظام آموزشی؛ بررسی و تحلیل نگرش معلمان و مدیران دورهابتدایی استان کردستان
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در علوم تربیتی و مطالعات رفتاری و آسیب های اجتماعی ایران
- کد COI اختصاصی: TSCONF02_251
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 296
نویسندگان
کارشناس ارشد رشته زبان و ادبیان فارسی دبیر آموزش و پرورش شهرستان مریوان
چکیده
هدف از پژوهش حاضر، معناکاوی درک معلمان و مدیران مدارس ابتدایی و راهنمایی استان کردستان از تغییر مقاطع تحصیلی به نظام 6، 3 بود. به منظور نیل به این هدف، از رویکرد کیفی مبتنی بر مطالعه پدیدارشناسانه با معلمان و مدیران مدارس ابتدایی و راهنمایی ،3 استفاده شد که از این جامعه یک نمونه 15 نفری بر اساس روش نمونه گیری هدفمند و روش عمومی و بر اساس اشباع نظری داده ها انتخاب شدند. به منظور جمع آوری داده ها نیز از مصاحبه عمیق و برای تحلیل آن ها از روش تحلیل تم مبتنی بر کدگذاری باز استفاده شدکه در مجموع 2 تم یا طبقه کلی که دربردارنده 8 مقوله فرعی تر بود استخراج شد. یافته ها نشان داد که از یک طرف، هماهنگ و همزمان نبودن تغییرات محتوای درسی، سنگین و انتزاعی بودن آن ها، فقدان وجود منابع کمک درسی و بالاخره نداشتن زمینه آمادگی در مطالب درسی (مشکلات مربوط به برنامه درسی) و از طرف دیگر، کمبود فضا و امکانات در مدرسه، فاصله سنی بچه ها، همزمان بودن اجرای طرح با طرح ارزشیابی توصیفی و بالاخره کمبود نیروی متخصص (ناهماهنگی طرح با شرایط واقعی مدرسه) اجرای موفقیت آمیز این طرح را با مشکل مواجه می سازند.کلیدواژه ها
تغییر مقاطع تحصیلی در ایران؛ نظام دوری؛ طرح 6 3 3مقالات مرتبط جدید
- بررسینقش اختلالات یادگیری در وضعیت عملکرد تحصیلی دانش آموزان
- بررسی نقش اخلاق در هوش مصنوعی و چالش ها و راه حل های آن
- رابطه اسکیزوفرنی با اختلال یادگیری در دانش آموزان
- اثربخشی آموزش واقعیت درمانی بر نگرش های ناکارآمد و باورهای وسواسی در دانش آموزان دارای اختلالات یادگیری شهر دامغان
- تاثیرات روانشناختی استفاده از فناوری های دیجیتال بر سلامت روانی و نقش والدین در پیشگیری از اعتیاد دیجیتال
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.