رابطه محیط مدرسه و پیشرفت تحصیلی دانشآموزان رشتهتربیتبدنی از دیدگاه دبیران تربیتبدنی استان کرمانشاه
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در علوم تربیتی و مطالعات رفتاری و آسیب های اجتماعی ایران
- کد COI اختصاصی: TSCONF02_192
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 740
نویسندگان
کارشناس تربیت بدنی، دبیر آموزش و پرورش کرمانشاه
کارشناس تربیت بدنی، دبیر آموزش و پرورش کرمانشاه
چکیده
این پژوهش با هدف بررسی رابطه بین محیط مدرسه و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان رشته تربیت بدنی از دیدگاه دبیران تربیت بدنی استان کرمانشاه انجام شدهاست. این تحقیق کاربردی است و زا نظر گردآوری اطلاعات از نوع توصیفی و به روش همبستگی است جامعه آماری این تحقیق کلیه دبیران تربیت بدنی شاغل در مدارس استان کرمانشاه می باشد که تعداد آنها 110 نفر در شهرستانهای کرمانشاه اسلام باد غرب، سرپل ذهاب، مشغول به ارایه خدمت هستند. روش نمونه گیری به صورت تمام شمار استفاده شده است. برای جمع آوری داده های پژوهش از پرسشنامه طراحی شده محیط مدرسه توسط جانسن و استیونس 2007 استفاده شد که ضریب پایایی آن توسط الفای کرونباخ 0/869 محاسبه شد. با توجه به تحلیل داده های جمع آوری شده، نتایج زیر دست امده است بین محیط مدرسه و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان رشته تربیت بدنی رابطه وجود ندارد و فقط مولفه های نوآوری و همکاری ارتباط معناداری با پیشرفت تحصیلی دانش اموزان رشته تربیت بدنی داشتند. نتایج دیگر نشان داد که مقدار بتای مولفه های نوآوری و همکاری معناداری شده است. بنابراین فقط این دو مولفه می توانند پیشرفت تحصیلی دانش آموزان رشته تربیت بدنی را یپش بینی نمایند.کلیدواژه ها
پیشرفت تحصیلی، دبیران تربیت بدنی، محیط مدرسهمقالات مرتبط جدید
- تحلیل جامعه شناختی تاثیر سیاست های جمعیتی بر فرزندآوری در ایران
- پیش بینی رفتار تکانشگری نوجوانان: نقش نظمجویی فرایندی هیجان، همدلی هیجانی و نظمجویی فرایندی هیجان
- اثربخشی درمان هیجان مدار بر روی میزان افکار خودکشی سربازان یکی از یگانهای نظامی
- دیدگاه اجتماعی -فرهنگی فاطمه مرنیسی به جایگاه زنان در حوزه عمومی
- تاثیر سواد تربیتی معلم بر رفع افسردگی دانش آموزان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.