سال انتشار: 1395
محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت پروژه
کد COI مقاله: IPMC12_073
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 324
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله آسیب شناسی فقدان مهندسی ارزش در مدیریت پروژه های دولتی
چکیده مقاله:
با توجه به رشد و تعالی روز افزون صنایع در حوزه های مختلف، و نیز لزوم نگرش بیش از پیش به زوایای پیدا و پنهان نقش آنها در پیشبرد اهداف اقتصادی جوامع، به ویژه جوامع درحال توسعه؛ لازم است دولت ها ذیل سیاست گذاری های کلان، مهندسی ارزش را به عنوان عنصر اصلی و بنیادین در جهت حفظ منابع پروژه ها و نیز ارتقاء کیفی بهره برداری از طرح ها ،در برنامه ریزی پروژه ها مد نظر قرار دهند.مهندسی ارزش به عنوان نخستین گام در جهت بالابردن ارزش و حفظ کارکرد نهایی پروژه ها مطرح می باشد. به کارگیری مهندسی ارزش در مدیریت پروژ ه ها با توجه به خلل و فرج روند اجرای پروژه می تواند به ابزار بی بدیل و بلا منازع جهت شناسایی و حذفآیتمهای حامل اضافه هزینه و غیرضروری، و نیز جلوگیری از اتلاف زمان باشد ، بدون اینکه کمترین آسیبی به کارکردهای اصلی یکپروژه وارد شود .به عبارت ساده تر، دانستن هندسه ی ترسیم ارزش های اقتصادی در چهارچوب مدیریت پروژه، این امکان را فراهم می آورد که ضمن توجه به تمام اجزای پروژه، هیچ رکنی از پروژه مسلم و قطعی فرض نگردد و همواره زمان مناسب برای رسیدن به مرحلهبهره برداری بدون افزودن بر هزینه و یا کاستن از کیفیت به عنوان هدف پیش رو باشد .البته همواره باید توجه داشت که در برخی موارداعمال مهندسی ارزش با توجه حصول بهبود کارآیی و کارکرد می تواند منجر به افزایش زمان اجرای پروژه گردد و منظور از بهینه کردن زمان به هیچ وجه کاستن زمان در تمام موارد نمی باشد.
کلیدواژه ها:
مهندسی ارزش- مدیریت پروژه- کیفیت- زمان اجرا- بهره برداری
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/575170/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شاطری، مهدی،1395،آسیب شناسی فقدان مهندسی ارزش در مدیریت پروژه های دولتی،دوازدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت پروژه،تهران،،،https://civilica.com/doc/575170
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، شاطری، مهدی؛ )
برای بار دوم به بعد: (1395، شاطری؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- امنیت فضای مجازی
- جستاری بر معماری بومی بادیه نشینان واحه سیوا- مصر
- تلطیف سیمای مدرنیته باالگوی معماری ایرانی اسلامی
- آسیب های دولت محوری در پیش صلاحیت پیمانکاران طرح وساخت(مقایسه تطبیقی رویکرد تشخیص صلاحیت پیمانکاران طرح ساخت در ایران آمریکا)
- مدیریت تغییر در تحویل پروژه های پیچیده: مدیریت پیکربندی، اطلاعات دارایی و داده های کلان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- Orchestrating Spatial Information Infrastructures for Sustainable Smart Cities in Australia
- پایش و پیش نگری زیست پذیری کلانشهر مشهد تحت شرایط تغییر اقلیم
- اولویت بندی و تعیین محدوده کالبدی بافت تاریخی در هسته مرکزی شهر همدان
- موانع سرمایه گذاری بخش خصوصی در پروژه های شهری مزارشریف (افغانستان)
- بررسی منابع درآمدزایی با تاکید بر درآمدهای پایدار شهرداری منطقه 5 مشهد
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.