تخصیص مقادیر ویژه در سیستم های کنترل متناوب
محل انتشار: سی و هشتمین کنفرانس ریاضی ایران
سال انتشار: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,059
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
AIMC38_104
تاریخ نمایه سازی: 28 مرداد 1387
چکیده مقاله:
در این مقاله به معرفی روشی برای تخصیص یک طیف معین و از پیش تعیین شده مقادیر ویژه به ماتریس گذر حالت یک سیستم کنترل متناوب خواهیم پرداخت. در روش جدید ارائه شده، برای تعیین تعداد ن ماتریس پس خورد از فرم همدم برداری مربوط به سیستم های کنترل غیر متناوب استاندارد استفاده می کنیم که می توان فرم همدم برداری را نیز از روی فرم استاندارد استفاده می کنیم که می توان فرم همدم برداری را نیز از روش فرم استاندارد اشلون زوج ماتریس های سیستم و ورودی محاسبه نمود. با این فرض که زوج ماتریس های سیستم و ورودی به فرم استاندارد اشلون باشند و استفاده از فرم همدم برداری، ماتریس پس خورد (فیدبک) را به صورت پارامتری محاسبه خواهیم نمود. با بکارگیری پس خورد بدست آمده روس سیستم کنترل متناوب، مقادیر ویژه سیستم مورد نظر در طیف معین و از پیش تعیین شده ای قرار خواهند گرفت.
کلیدواژه ها:
سیستم کنترل متناوب ، تخصیص مقدار ویژه ، ماتریس پس خورد (فیدبک) ، فرم استاندارد اشلون ، فرم همدم برداری
نویسندگان
مهرآسا آیت اللهی
دانشگاه یزد
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :