سال انتشار: 1395
محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی علوم کاربردی در ورزش
کد COI مقاله: NCASS05_024
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 277
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر مداخلات تغذیه ای و فعالیت فیزیکی بر کنترل وزن زنان خانه دار شهر گرگان
چکیده مقاله:
هدف از این مطالعه تاثیر مداخلات تغذیه ای و فعالیت فیزیکی بر کنترل وزن زنان خانه دار بود.افراد به روش نمونه گیری در دسترس از مراجعین کلینیک تغذیه دانشگاه علوم پزشکی گرگان انتخاب شدند و افراد تحت درمان رژیم کم میزان وزن، توده چربی، کالری و افزایشی فعالیت فیزیکی قرار گرفتند و با استفاده از دستگاه Spss18 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند میانگین سن 14/2±14/07 سال و وزن افراد در اولین مراجعه 21/18±91 کیلوگرم بود که بعد از 6 ماه به 10/41±81/23 کیلوگرم کاهش یافت. میانگین توده بدنی هم در پایان ماه ششم کاهش یافت.یافته های تحقیق نشان داز تاثیر متقابل فعالیت فیزیکی همراه با مشاوره تغذیه ای و پیگیری های مکرر در کاهش وزن به میزان بیش از ده درصد وزن اولیه دارد.
کلیدواژه ها:
مداخلات تغذیه ای، فعالیت فیزیکی، کنترل وزن، زنان خانه دار
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/568958/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نصرت پور، آزاده و مازندرانی، محمدرضا،1395،تاثیر مداخلات تغذیه ای و فعالیت فیزیکی بر کنترل وزن زنان خانه دار شهر گرگان،پنجمین کنفرانس ملی علوم کاربردی در ورزش،علی آباد،،،https://civilica.com/doc/568958
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، نصرت پور، آزاده؛ محمدرضا مازندرانی)
برای بار دوم به بعد: (1395، نصرت پور؛ مازندرانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی ارتباط بین شایستگی حرکتی ادراک شده با تبحر حرکتی و شاخص توده بدنی در دانش آموزان پسرمقطع ابتدائی
- بازی درمانی، رشد مهارت های اجتماعی، پرخاشگری و کم توان ذهنی آموزش پذیر
- بررسی تاثیر مشاهده، بر توانایی چرخش ذهنی کودکان و سایر شاخص های توانایی حرکتی
- سطح سواد حرکتی دانش آموزان پسر پایه هفتم، هشتم و نهم منطقه یک تهران
- بهبود اختلال خواندن و نوشتن در دانش آموز از طریق طرح "ورزشِ الفبا"
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.