رضایت مندی کارکنان فرمانداری بهارستان از اجرای فصل حقوق و مزایای قانون مدیریت خدمات کشوری
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,389
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
AMSCONF04_500
تاریخ نمایه سازی: 6 اسفند 1395
چکیده مقاله:
هدف این پژوهش بررسی رضایت مندی کارکنان فرمانداری بهارستان از اجرای فصل حقوق و مزایای قانون مدیریت خدمات کشوری است.به عبارت دیگر آیا کارکنان فرمانداری بهارستان از اجرای فصل حقوق و مزایای قانون مدیریت خدمات کشوری رضایت دارند؟ فرضیه اصلی تحقیق اجرای صحیح فصل حقوق و مزایای قانون مدیریت خدمات کشوری در رضایتمندی کارکنان فرمانداری بهارستان است و با استفاده از روش توصیفی و آزمون دوجمله ای و رتبه بندی فریدمن مورد بررسی قرار گرفته است .دامنه تحقیق کلیه کارکنان رسمی و پیمانی فرمانداری بهارستان در سال 1394 بوده که برابر جامعه آماری و به تعداد 200 نفر است ، براساس جدول مورگان 142 نفر به عنوان نمونه انتخاب شده اند.جهت جمع آوری اطلاعات از پرسش نامه محقق ساخته رضایت مندی و حقوق ومزایا استفاده شده است .به منظور تعیین روایی سوالات از نظر استاد راهنما و سایر اساتید صاحب نظر و کارشناسان خبره بهره مند شده ایم و جهت تعیین پایایی سوالات از تکنیک آلفای کرونباخ بااستفاده از نرم افزار اسپیسس 22 استفاد شد که در این تحقیق ضریب آلفای کرونباخ کل پرسشنامه برابر با 0/853 است که نشان می دهد پرسشنامه از پایایی بالایی برخوردار است سایر ابعاد پرسشنامه نیز از پایایی مناسبی برخوردار هستند. جهت بررسی نرمال بودن متغیرها آزمون کولموگوروف-اسمیرنوف استفاده شد، یافته ها نشان داد از آنجایی که طیف گزینه های پرسشنامه رتبه ای(یا کیفی) است از آزمون دو جمله ای برای بررسی وضعیت زیر مقیاس ها استفاده کنیم، و از آزمون ویلکاکسون یک نمونه ای نیز برای سنجش وضعیت متغیرهای اصلی استفاده گردید و در سطح اطمینان 95 درصد، حد متوسط (3) از بیشتر شد و فرضیه ها تایید شد. نتایج تحقیق نشان داد که در بعد پاداش بین اهمیت گویه ها از نظر پاسخ گویان تفاوت معناداری وجود دارد،اما در بین رتبه های سایر ابعاد تفاوت معناداری وجود ندارد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
جمشید نجفی
دانشجوی کارشناسی ارشد ، گروه مدیریت دولتی ، دانشکده مدیریت و حسابداری ، واحد یادگارامام(ره) شهرری، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
احمد اصلی زاده
استادیار گروه مدیریت دولتی ،دانشکده مدیریت و حسابداری ،واحد یادگارامام (ره) شهرری،دانشگاه آزاد اسلامی،تهران،ایران
محمدحسین تابش
استادیار گروه مدیریت دولتی،دانشکده مدیریت و حسابداری ،واحد یادگارامام (ره) شهرری،دانشگاه آزاد اسلامی،تهران،ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :