توسعه پایدار و اهمیت گردشگری
محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی علوم جغرافیایی
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 625
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
GSCONFKH01_286
تاریخ نمایه سازی: 6 اسفند 1395
چکیده مقاله:
گردشگری امروزه یکی از ارکان اقتصاد جهان به شمار می آید و روز به روز بر انواع و توریست ها اضافه میشود.صنعت جهانگردی به عنوان بزرگترین و متنوع ترین صنعت در دنیا به حساب می آید. بسیاری از کشورها این صنعت پویا را به عنوان منبع اصلی درآمد، اشتغال ز ایی، رشد بخش خصوصی و توسعه ی ساختار زیربنایی می دانند. صنعت گردشگری امروزه به قدری در توسعه ی اقتصادی، اجتماعی کشورها اهمیت دارد که اقتصاددانان آنان را(صادرات نامرئی ) نام نهادند گردشگری یک فعالیت چترگونه است و از ابعاد زیادی تاثیر می پذیرد و بر پدیده های زیادی هم تاثیر می گذارد می توان از این رویکرد در برنامه ریزی های گردشگری استفاده کرد . امروزه پایداری به عنوان بخشی اساسی از نظم جدید جهانی شناخته می شود . در سالهای اخیر مفهوم توسعه پایدار مورد تاکید وتوجه صاحب نظران ومسئولین قرار گرفته است زیرا این مفهوم مبتنی بر حفظ استانداردهای سطح زندگی آینده است نسبت به آنچه که تا امروز از آن برخورداریم . توسعه پایدار گردشگری نوعی از گردشگری است که به مدیریت تمامی منابع منجر گردد ونیاز گردشگران فعلی وجامعه میزبان را بدون به خطر انداختن نسل آینده تامین گرداند . در این مقاله نیز با توجه به اهمیت موضوع ، سعی شده است که ضمن تعریف مفاهیم گردشگری و توسعه پایدار به بررسی نقش گردشگری به عنوان یکی از راهکارهای توسعه پایدار پرداخته شود. این مقاله از طریق مطالعه اسناد و منابع کتابخانه ای انجام گرفته است.و به مفاهیم مرتبط با توسعه پایدار و گردشگری پایدار میپردازد. در نتیجه گردشگری پایدار باید با سیاست مشخص و مدونی به اجرا در آید تا بتواند حرکت امید بخشی را در توسعه همه جانبه فضاهای جغرافیایی تضمین کند که هماهنگ کننده اهداف و راهکارهای عملی می باشد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فاطمه حسن پور
پیام نور رضوانشهر صدوق یزد
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :