بررسی ارتقا گردشگری الکترونیکی بازدیدکنندگان با در نظرگیری سیستم های اطلاعاتی

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 682

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

GSCONFKH01_089

تاریخ نمایه سازی: 6 اسفند 1395

چکیده مقاله:

توسعه پایدار در فن آوری، ارتباطات و به خصوص اینترنت، انقلابی در صنعت گردشگری ایجاد کرده است. با تولید مدل های کسب و کار جدید، تجدید ساختار کانال های توزیع، تغییر در شکل دادن فرایند تولید در صنعت گردشگری و آخر اما تامین کنندگان خدمات توریستی و همچنین به عنوان ذینفعان را تحت تاثیر قرار داده است. در این تحقیق، به کارگیری گردشگری الکترونیکی برای بازدید کنندگان گردشگری برای پیشرفت و ارتقا با توجه بیشتر به سیستمهای اطلاعاتی که در خدمت خدمات توریستی هستند مورد بررسی قرار گرفته است.. به کارگیری سیستم های اطلاعاتی نقش مهمی در گسترش گردشگری الکترونیکی ایفا می کنند. گردشگری الکترونیکی برای حمایت از گردشگران با ارائه سایت های تخصصی و نرم افزاری که کاهش زمان برای مقاصد توریستی لازم است ساخت آسان تر روند رزرو یا اجاره ماشین و یا کمک به برنامه ریزی سفر و تصمیم گیری می آید. پورتال گردشگری یک محیط شفاف برای ترویج کسب و کار گردشگری می باشد. گردشگری الکترونیکی شامل اطلاعات برای مصرف کنندگان، رزو الکترونیکی و پرداخت الکترونیکی می شود. اکثر فن آوری کسب و کار الکترونیکی در ارتباطات میان محور مشتریان، ارائه دهندگان و کارفرمایان هستند و توسعه کسب و کار الکترونیکی درگردشگری به مصرف کنندگان اجازه می دهد تا نیازهای الکترونیکی خود را بیان نمایند و به دنبال آن تعداد بازارهای تجاری، بهره وری مناسب و قیمت رقابت فزایش می یابد و هزینه ها کاهش پیدا می کند. علاوه بر این، اجازه می دهد تا سازمان ها و ارائه دهندگان به تجزیه و تحلیل مشتریان بالقوه خود برای مدیریت منابع کارآمد بپردازند. سیستم های الکترونیکی مورد استفاده در صنعت گردشگری به دو دسته تقسیم می شوند: سیستم های دفتر که برای پردازش داده ها و ارائه گزارش کتبی یا بصری استفاده می شود.

نویسندگان

محمد حسین ایمانی خوشخو

دانشیار، گردشگری، دانشگاه علم و فرهنگ, تهران ، ایران

محبوبه زرگری

دانشجوی کارشناسی ارشد, مدیریت جهانگردی، دانشگاه علم و فرهنگ, تهران، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :