تحلیل اثر مخارج دولت بر نقدشوندگی
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 353
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MANAGEMENT01_128
تاریخ نمایه سازی: 6 اسفند 1395
چکیده مقاله:
نقدشوندگی ابزارهای مالی به مفهوم توانایی اشخاص برای معامله این ابزارها در قیمت قابل توجیه و با سرعت قابل قبول است. با این تعریف نقدشوندگی در کنار بازدهی و ریسک از مهمترین عوامل تعیین کننده قیمت سهام یک شرکت (یا هر ابزار مالی دیگر) می باشد متأسفانه یک معیار عملیاتی مشخص که قابل قبول همه باشد برای این مفهوم موجود نیست، اما معیارها و مفاهیمی همچون شکاف قیمتی عرضه و تقاضا، نسبت نقدشوندگی (تعداد یا ارزش سهام معامله شده در یک دوره مشخص، تقسیم بر درصد تغییر قیمت در همان دوره) و نسبت نوسانات (نسبت نوسان پذیری کوتاه مدت بر بلندمدت برای درک مفهوم نقدشوندگی بکار می روند. از سویی در اکثر کشورها مخارج دولنی در دهه های اخیر به سرعت رشد کرده است اگر چه بسیاری از کشورها دارای چنین سری های داده بلندمدتی نیسنند، اما این دو کشور به وضوح از این قاعده مستثنا هستند چنانکه سهم دولت مرکزی از اقتصاد به مدت تقریبی 150 سال ثابت بوده است. اما در طول دو سوم آخر قرن بیستم به سرعت رشد کرده است در گذشنه مخارج دولنی در طول جنگ ها افزایش می یافته و سپس نوعاً مقداری زمان می برد تا به همان سطح قبلی باز گردد. با این تفاسیر هدف کلی تحقیق حاضر تحلیل اثر مخارج دولت بر نقدشوندگی است. نتایج تحقیق حاضر نشان داد مخارج دولت بر نقدشوندگی شرکنهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران تأثیر معناداری دارد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
حسین رحیمی خانقاه
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قزوین، گروه حسابداری، قزوین، ایران
علیرضا امین خاکی
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قزوین، گروه حسابداری، قزوین، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :