بررسی اولویت بندی سبک های رهبری دانشگاه آزاد اسلامی استان به روش SEM
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی علوم مدیریت پیشرفت ها، نوآوری ها و چالش ها
- کد COI اختصاصی: MANAGEMENT01_036
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 518
نویسندگان
گروه مدیریت، واحد سیرجان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان،ایران
چکیده
دانش مدیریت رهبری برای کمک به اتخاذ شیوه های مدیریت به وجود آمده و وظایف متعدد مدیران را تشریح می کند که با عنوان اصول مدیریت (برنامه ریزی، سازمان دهی، رهبری و کنترل) مطرح شده است. از میان وظایف مذکور، وظیفه رهبری اهمیت خاصی نیز دارد. این تحقیق ازحیث هدف یک تحقیق بنیادی است و از نظر زمانی مقطعی عرضی است. روش انجام تحقیق و نحوه گردآوری داده ها نیز به صورت پیمایشی (متداولترین شکل تحقیق است. این روش از طریق شمارش کامل یا نمونه گیری و با استفاده از پرسشنامه صورت گرفته است.) و میدانی (موضوع، هدف و مکان مشخص تحقیق) می باشد. جامعه آماری در این تحقیق نیز عبارت است از کلیه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان که به تعداد 986 نفرهستند. هدف این پژوهش بررسی اولویت بندی سبک رهبری در دانشگاه است که به دلیل ماهیت متغیرهای مورد بررسی و فقدان زیربنای اطلاعاتی برای برقراری روابط علی بین متغیرها در این تحقیق، از طرح کلی همبستگی برای بررسی رابطه بین متغیرها نیز استفاده گردیده است.امید است که این پژوهش مورد استفاده دیران نیز قرار گیرد.کلیدواژه ها
رهبری، مدیریت، رهیاهت اقتضایی، ملاحضات شخصی، انگیزشمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.