بررسی ابعاد مختلف مشکلات زندگی افراد مبتلا به اختلال هویت جنسی GID

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: همایش ملی روانشناسی و مدیریت آسیب های اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: PSYCHOLOGY01_196
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 5274
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم ناظوری

دانشجوی کارشناسی، علوم تربیتی (آموزش ابتدایی) دانشگاه فرهنگیان کرمان

چکیده

هویت جنسی یک حالت روان شناختی است که نمایانگر احساس فرد از مذکر و مؤنث بودن خود می باشد. بیماران مبتلا به اختلال هویت جنسی، خود را متعلق به گروه جنسی مخالف می دانند و از وضعیت جنسی - بدنی خود ناراضی هستند. افراد مبتلا با مشکلات زیادی از اوان کودکی تا بزرگ سالی به خصوص در دوران بلوغ رو به رو می شوند از جمله، مشکل جنسیت متضاد آن هاست که با روحیه و عواطف آن ها همخوانی ندارد و افراد باید تن به پذیرش جنسیتی دهند که از آن منزجر اند . لذا فرد برای پیدا کردن جایگاه واقعی خود در اجتماع دنباله روان درمانی، درمان هورمونی و اعمال جراحی می رود که این حضور خود با مسائل و مشکلاتی همراه است. از جمله عللی که بر بیماری اختلال هویت جنسی یاترنس سکچوال وارد است اختلال کروموزومی یا هورمونی به ویژه در دوران جنینی می باشند. همچنین فشارهای روحی - روانی زیادی از این افراد وارد است که دچار افسردگی های شدید، اضطراب و انزوای اجتماعی می شود و در مواردی دست به خودکشی می زند. هدف اصلی پژوهش حاضر، بررسی ابعاد مختلف مشکلات زندگی افراد مبتلا به اختلال هویت جنسی می باشد و اهداف ویژه شامل مشکلات بین شخصی افراد مبتلا به اختلال هویت جنسی، مشکلات آن ها در خانواده، ازدواج، دوستان، جامعه، تحصیل، کار و مسائل حقوقی و فقهی آن پاسپورت این تحقیق با روش کتابخانه ای و استفاده از منابع اینترنتی انجام شده است گفته و نتایج بیانگر اینست که افراد واقعی مبتلا به اختلال هویت جنسی را نباید با هر جنس گرایان و افراد مبتلا به اختلالات جنسی و هویتی دیگر اشتباه گرفت و به و با ناآگاهی آن ها را از جامعه طرد کرد. لذا برای کمک به این افراد و دوری از تعصبات نابجا از معلمین، والدین و مسئولین جهت نجات این افراد تقاضای کمک و همکاری می شود.

کلیدواژه ها

اختلال هویت جنسی، ترنس سکچوال، مشکلات تی اس ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.