ارتباطات مجازی ویرانگر کانون خانواده

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: همایش ملی روانشناسی و مدیریت آسیب های اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: PSYCHOLOGY01_032
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 513
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سمیه آدرکیش

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی واحد پردیس بین المللی چابهار

محمدحسین یار احمدزهی

استادیار گروه مدیریت و علوم انسانی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی

فاطمه آذرکیش

استادیار بهداشت باروری، دانشکده علوم پرزشکی ایرانشهر

چکیده

ارتباطات مجازی، انسان را به خدمت خود گرفته و منجر به بردگی او شده است. در ارتباطات مجازی افراد با هویت متفاوت از دنیای واقعی به زندگی دوم خود در دنیای مجازی می پردازند. ارتباطات شکل گرفته و رفته رفته باعث غرق شدن فرد در دنیای مجازی می گردد. دنیایی که گاهی در تضاد و غیره هم راستا با واقعیت است. افراد به جای جستجوی راه حل برای مشکلات در دنیای واقعی، راهی دنیای بی کران و افسار گسیخته می گردد. جهان واقعی با ویژگی هایی مانند داشتن جغرافیا، نظام سیاسی، محدود بودن، طبیعی بودن وسایل خصلت های خود از جهان مجازی متمایز می شود و در مقابل، جهان مجازی نیز با خصیصه های مثل نداشتن مکان خاص، فرا زمان بودند، تکثر داشتن، قابلیت دسترسی هم زمان و همگانی به طور نسبی از جهان واقعی جدا می شود بنابراین فضای مجازی را می توان مترادف با شبکه جهانی اینترنت دانست لذا باید برای کاهش اثرات مخرب ارتباطات مجازی به کانون گرم خانواده ها به تقویت ارتباطات حقیقی در خانواده ها بها داده شود.

کلیدواژه ها

ارتباطات، مجازی، ویرانگر، خانواده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.