تاثیر خستگی بر تعادل پویای کاراته کاهای نخبه ی مرد
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 504
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
PESSO01_159
تاریخ نمایه سازی: 6 بهمن 1395
چکیده مقاله:
کنترل پاسچر، فرایندی فعال برای حفظ تعادل است.(1) تعادل یکی از شاخصه های مهم یک کاراته کار نخبه در مبارزه بوده و نیز یکی از شروط اصلی کسب امتیاز در حین و بعد از اجرا تکنیک پا میباشد. چنانچه اگر کاراته کاری بتواند تعادل حریف را با تکنیک آشی بارای به هم زده و ضربه ای بزند بالاترین امتیاز(ایپون ) را میتواند دریافت نماید. در مسابقات کاتا هم حرکات باید با تمام قدرت، سرعت و توان انجام شود، هر گونه بی تعادلی باعث کسر امتیاز می شود(2 )بر اساس برخی تحقیقات، خستگی عضلات اندام تحتانی، کنترل وضعیتی را کاهش می دهد.(3) خستگی عضلانی پدیده ی رایجی است که در فعالیتهای ورزشی بوجود آمده و باعث اختلال در عملکرد حرکتی افراد می شود و در هر گونه تحت عنوان کاهش در توانایی تولید نیرو تعریف می شود.(4) به دلیل اهمیت تعادل پویا در رشته کاراته و به ویژه در اواخر مسابقات که کاراته کار خسته میشود در تحقیق حاضر تاثیر خستگی بر تعادل پویای کاراته کارهای نخبه ی مرد بررسی شده است.
نویسندگان
سالار حریری
آموزگار تربیت بدنی ناحیه 3 تبریز و کارشناس ارشد بیومکانیک ورزشی
اعظم غفوری
دبیر تربیت بدنی ناحیه 1 قزوین و کارشناس ارشد بیومکانیک ورزشی
الناز دیزجی
کارشناس ارشد بیومکانیک ورزشی دانشگاه خوارزمی
وحید اکبری
دبیر تربیت بدنی ناحیه 3 تبریز
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :