(فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
راهنمای دانلود فایل کامل این مقاله
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید.در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : 0 تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ادغام رایانش ابری و اینترنت اشیاء و بررسی چالش های آن
محمد امین مردانی - دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی مهندسی کامپیوتر نرم افزارعلیرضا ذوالفقاری - دانشگاه آزاد واحد نجف آباد مهندسی کامپیوتر نرم افزارناصر نعمت بخش - استادیار دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی دانشکده کامپیوتر
چکیده مقاله:
رایانش ابری و اینترت اشیاء دو تکنولوژی بسیار متفاوت هستند که هر دو قسمتی از زندگی ما را درگیر خود کرده اند انتظار می رود در آینده ای نزدیک به کارگیری از آنها عمومی تر و فراگیرتر شود و به یکی از مهم ترین ابزارهای اینترنت تبدیل شوند اینترنت اشیاء یک مدل بر اساس اینترنت است که از به هم پیوستن تعداد زیادی تکنولوژی تشکیل شده است و هدف آن ایجاد اطلاعات مفید و سودمند است که برای نگهداری و پردازش و آنالیز داده های تولید شده نیاز به یک تکنولوژی مکمل دارد که نقص های آن جبران شود هدف از این مقاله شناخت کامل هردو تکنولوژی و چالش های آنها و سپس شناخت چالش ها و مشکلات موجود در ادغام این دو تکنولوژی و مسائل باز در این تکنولوژی است
کلیدواژه ها:
اينترنت اشياء،رايانش ابري،چالش ها
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:
https://civilica.com/doc/555772/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
مردانی، محمد امین و ذوالفقاری، علیرضا و نعمت بخش، ناصر،1395،ادغام رایانش ابری و اینترنت اشیاء و بررسی چالش های آن،اولین کنفرانس بین المللی چشم انداز های نو در مهندسی برق و کامپیوتر،تهران،،،https://civilica.com/doc/555772
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود. برای بار اول: (1395، مردانی، محمد امین؛ علیرضا ذوالفقاری و ناصر نعمت بخش) برای بار دوم به بعد: (1395، مردانی؛ ذوالفقاری و نعمت بخش) برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :
A. Botta, W. Donato, V. Persico, A. Pescape: "Integration of ...
common A:ه 2. J. Zhou, T. Leppanen, E. Harjula, _ ...
H.-C. Chao, "Internet of Things and Cloud computing for future ...
B. Kitchenham, "Procedures for performing systematic reviews". Keele, UK, Keele ...
J. Gubbi, R. Buyya, S. Marusic, M. Palaniswami, Internet of ...
L. Atzori, A. Iera, G. Morabito, "The Internet of Things: ...
A. Bassi, G. Horn, Intermet of Things in 2020): "A ...
A.K. Evangelos, D.T. Nikolaos, C.B. Anthony, "Integrating RFIDs and smart ...
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.