ارائه الگویی جهت طراحی استراتژی آمیخته بازاریابی (4C&A) با بهره گیری از نقاط مرجع استراتژیک(SRP,S) در صنعت PSP

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: همایش بین المللی مدیریت نوین در افق 1404
  • کد COI اختصاصی: ICMMV01_344
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 880
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هرمز مهرانی

استاد دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران شمال

عباس نرگسیان

استاد دانشکده مدیریت دانشگاه تهران

طهمورث حسنقلی پور

استاد دانشکده مدیریت دانشگاه تهران

حامد منصوری

کارشناس ارشد MBA،دانشگاه تهران

چکیده

طراحی استراتژی بازاریابی از طریق تجزیه و تحلیل موقعیت، فرصت های بازار را شناسایی و با تعریف بخش های مختلف بازار و تشخیص نقاط قوت و ضعف سازمان، شرایط رقابت را میسر می سازد. در دهه گذشته، پژوهشگران تلاش کرده اند تا مدلهایی ارائه دهند که بر اساس آن بتوان گونه های آرمانی استراتژی های بازاریابی را مشخص کرده و با همسو سازی و هم نوایی آنها هم افزایی را در سطح کلان سازمان میسر سازند. مقاله حاضر بر مبنای نظریه نقاط مرجع استراتژیک (SRP,S ) الگویی را جهت هماهنگی بین استراتژی بازاریابی در سطح کسب و کار و استراتژی وظیفه ای آمیخته بازاریابی 4C و همچینین با تاکید بر تبلیغات هوشمند با توجه به مفهوم توسعه یافته آن در سالهای اخیر و به واسطه ابزارهایی که توسط تکنولوژی در اختیار قرار گرفته است، تبیین شده است. در این مقاله با توجه به مبنای فلسفی و منطقی نقاط مرجع استراتژیک، دو نقطه مرجع میزان کنترل (کم یا شدید) و کانون توجه (داخلی و خارجی) به عنوان نقاط مرجع اعلم در نظرگرفته شده اند. استراتژی بازاریابی در سطح کسب و کار و استراتژی آمیخته بازاریابی 4C به همراه اضافه کردن تبلیغات با توجه و تاکید بر مبنای نقاط مرجع استراتژیک در این صنعت مورد بررسی قرار گرفته است. جامعه آماری پژوهش، صنعت پرداخت الکترونیک (PSP ) و نمونه آماری آن شرکت آسان پرداخت پرشین بوده است. نتایج در نهایت منجر به الگویی پیشنهادی برای تبیین استراتژی آمیخته بازاریابی 4C با برجسته سازی عنصر تبلیغات در راستای استراتژی بازاریابی شده و یکپارچگی استراتژی اختصاصی هر آمیخته انجام شده است. در این مقاله سعی شده است مدل مفهومی پیشنهادی با توجه به صنعت خاصی که در آن کار شده است ارتقا یکپارچگی و هم افزایی را برای سازمانها میسر سازد.

کلیدواژه ها

استراتژی بازاریابی؛ آمیخته بازاریابی ؛ تئوری نقاط مرجع استراتژیک ؛ چرخه حیات محصول

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.