سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ICCSR01_106
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 190
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی ماهیت اختلال یادگیری در ریاضیات
چکیده مقاله:
وقتی می گوییم فرد اختلال یادگیری دارد یعنی در مقایسه با فردی که از نظر هوشی با او همتراز است در موضوعی ضعیف تر است . بررسی های انجام شده حاکی از آن است که برخی از دانش آموزانبه رغم اینکه ظاهری طبیعی دارند، رشد جسمی آنان حاکی ازبهنجار بودنشان است و هوششان عادی است اما هنگامی که به مدرسه می روند در جریان یادگیری دچار مشکلات جدیدی می شوند و خود را متفاوت از دیگران می یابند. اختلالات یادگیری، با توجه به مهارت ها، گروه بندی می شوند؛ یعنی برای هر نوع مهارتاصلی یک نوع اختلال یادگیری وجود دارد و یکی از شایع ترین انواع اختلالات یادگیری اختلال در ریاضی (disorder learning( است که در تمام سنین ممکن است وجود داشته باشد و علائم ونشانه های آن از فردی به فرد دیگر متفاوت است. ویژگی های این نوع از اختلالات یادگیری بسیار متفاوت است و به همین دلیل تاثیر آن در افراد مختلف می تواند به همان اندازه متفاوت باشد. در زمینه ی تشخیص ناتوانی در یادگیری ریاضیات معمولا افراد در مورد طیف وسیعی از مهارت های مربوط به حساب و ریاضیات مورد آزمون قرار می گیرند. در جهت شناسایی و ارزیابی ماهیت و مفهوم اختلال یادگیری ریاضی در مقاله حاضر پس از تعریف ، علت یابی اختلال یادگیری به بررسی اختلال یادگیری در ریاضی به طور گسترده پرداخته شده است.
کلیدواژه ها:
اختلال يادگيري، رياضي، اختلال يادگيري در رياضي، راهكار و درمان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/548479/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جوکار، اسماعیل و مولایی، سیده نجمه و جوکار، علی،1394،بررسی ماهیت اختلال یادگیری در ریاضیات،اولین کنفرانس بین المللی علوم پایه و تحقیقات بنیادی،آباده،،،https://civilica.com/doc/548479
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، جوکار، اسماعیل؛ سیده نجمه مولایی و علی جوکار)
برای بار دوم به بعد: (1394، جوکار؛ مولایی و جوکار)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل و ارزیابی مخاطرات محیطی دهکده توریستی گنبرف
- تهیه کامپوزیت و نانوکامپوزیت پلی پیرول با استفاده از اکسید آهن III و پایدارکننده پی وینیل الکل به روش کلوئیدی در محیط آبی و بررسی تاثیر غلظت پایدارکننده و خواص پلیمری مورفولوژی آن
- افزایش تولید هیدروژن به عنوان انرژی نو در فرآیند ریفرمینگ متان بوسیله ی چرخه شیمیایی
- تولید هیدروژن تجدیدپذیر از گلیسرول در حضور کاتالیستهای Pt/Al2O3
- نقش تحلیل فضایی در مدیریت مخاطرات بارشی ایران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.