بررسی خواص ضد میکروبی عصاره هیدروالکلی گیاه Phlomis herba-venti L
محل انتشار: دومین همایش ملی علوم زیستی
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,100
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IAUFALABIO02_031
تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395
چکیده مقاله:
جنس فلامیس از گیاهان چند ساله و از خانواده لامیاسه است دارای بیش از 100 گونه در آفریقا و آسیا و اروپا گستردگی دارد. در ایران تاکنون 17 گونه ی آن به ثبت رسیده است. گونه های فلامیس برای مداوای امراض گوناگونی چون دیابت، زخم معده، هموروئید، گرگرفتگی و بهبود زخم ها مورد استفاده قرار می گیرد. ما در این پژوهش به بررسی خواص ضد میکروبی گونه Phlomis herba-venti پرداختیم. در این پژوهش عصاره اتانولی، متانولی و اتیل استاتی گیاه فلامیس هربا ونتی ال را با استفاده از روش خیساندن به دست آوردیم. باکتری های مورد استفاده در این پژوهش از مرکز پژوهشکده دانشگاه تهیه شده است که در غلظت های 50 و100 میکروگرم بر لیتر از عصاره ها را در باکتری های باسیلوس سوبتلیس، کلبسیلا، انتروباکتر، اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس ائوروس به روش دیسک دیفیوژن استفاده کردیم که بیشترین هاله عدم رشد در باکتری باسیلوس سوبتلیس مربوط به عصاره اتیل استاتی در غلظت 100 میکرو گرم بر لیتر به اندازه 24 میلی متر بوده است با توجه به نتایج حاصل گیاه مذکور تا حدی دارای اثرات ضد باکتریایی بوده است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
الهام امیری
گروه زیست شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر، ایران
عباسعلی دهپور
گروه زیست شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر، ایران
حسن حامدی نسب
گروه زیست شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر، ایران
ساره رضایی
گروه زیست شناسی علوم گیاهی، دانشگاه پیام نور، مرکز ساری، ساری، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :