سال انتشار: 1383
محل انتشار:
یازدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی عمران
کد COI مقاله: 66_2762964915
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,387
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تأثیرات شبکه جمع آوری فاضلاب برآلودگی آبهای زیر زمینی در مناطق ساحلی
چکیده مقاله:
آبهای زیر زمینی در زمره مهمترین منابع طبیعی بشمار می روند . آلودگی سفره های آب زیر زمینی می تواند توسط عواملی چون سرریز فاضلاب خام ، کاربرد ناحیه ای لجنها و فاضلابهای تصفیه نشده و یا نیمه تصفیه شده خانگی ،صنعتی یا تجاری و یا آب حاصل از آبیاری کشاورزی اتفاق بیافتد که با توجه به افزایش جمعیت در قرن حاضر و به تبع آن افزایش میزان فاضلاب تولیدی در پی افزایش آب مصرفی ، امکان خطر آلودگی منابع آب زیرزمینی بیش از گذشته خواهد بود . با در نظر داشتن این مسأله که پالایش و تصفیه آبهای زیرزمینی آلوده شده بسیار هزینه بر و در مواردی غیر عملی می باشد ، یکی از بهترین و مناسبترین روشهای کاهش آلودگی جمع آوری و تصفیه فاضلاب میباشد . این سیستم با وجود یکسری معایب و مشکلات ، یکی از کاملترین روشها جهت جمع آوری فاضلاب می باشد. خصوصاً در مناطق ساحلی که با توجه به بالا بودن سطح آب زیر زمینی ، خطر آلودگی و رخدادن مشکلات ناشی ازآن در منطقه از اهمیت بسزایی برخوردار است . در این مقاله سعی شده است ضمن در نظر گرفتن ضرورت احداث سیستم جمع آوری فاضلاب در مناطق ساحلی ، مسائلی را که ممکن است سبب آلودگی منابع آب زیر زمینی از این طریق شود بررسی و به راه های پیشگیری و یا کاهش آن پرداخته شود .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 66_2762964915 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/548/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حاصلی، سمیه سادات و مسعودی فر، بهروز،1383،تأثیرات شبکه جمع آوری فاضلاب برآلودگی آبهای زیر زمینی در مناطق ساحلی،یازدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی عمران،بندرعباس،https://civilica.com/doc/548
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، حاصلی، سمیه سادات؛ بهروز مسعودی فر)
برای بار دوم به بعد: (1383، حاصلی؛ مسعودی فر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- U .S.Geological Survey, ،USGS Groundwater studies6 _ 1995 . ...
- T.L.Pedersen _ UC D EXTOXNET FAQTeam _، ،contamin ation of ...
- ، Division of sanitary Sewers Collection & Conveyance? , Aug ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی فرایند ترکیبی A2O و MBR در تصفیه پیشرفته فاضلاب صنعتی با هدف حذف کربن و فسفر
- مقایسه هزینه احداث تصفیه خانه فاضلاب به روش های مختلف SBR,BIOLAC,CAROUSEL,MLE
- بررسی راکتور انوکسیک تصفیه خانه فاضلاب ساری به روش لجن فعال MLE و تعیین عوامل موثر بر آن
- بررسی راندمان تصفیه خانه فاضلاب شهرک اکباتان بر اثر ارتقاء روش تصفیه به سیستم A2/O
- بررسی عملکرد فرآیند لجن فعال در تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی آق قلا استان گلستان در سال 1386
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.