آلودگی دیداری و تبلیغات محیطی سازمانی؛با محوریت نهاد کتابخانه های عمومی کشور
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین کنفرانس سراسری دانش و فناوری علوم تربیتی مطالعات اجتماعی و روانشناسی ایران
- کد COI اختصاصی: ESPCONF02_001
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 691
نویسندگان
اداره کل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه
اداره کل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه .
چکیده
مقدمه و هدف: تبلیغات محیطی یکی از شیوه های برتر تبلیغات است که شامل عناصر بصری باقابلیت اجرا است که مهمترین نکته آن چشم گیر بودن است. زیرا مخاطبان ناگزیر به دیدن تبلیغات محیطی بوده و نمی تواننن چشم خود را از رنگ های اطراف خود بگیرند. لذا پژوهش حاضر با هدف پایش آلودگی دیداری در تبلیغات محیطی سازمانی، از دیدگاه صاحبنظران در استان کرمانشاه به مطالعه پرداخته است.روش پژوهش: مطالعه از نوع کیفی به روش مطالعه نیمه ساختاریافته است. تجزیه و تحلیل داده ها به روش تحلیل موضوعی انجام شن. حجم نمونه به اشباع اطلاعات بستگی داشت و اساتید و صاحبنظران در حیطهتبلیغات، روابط عمومی و کارشناسان اداره کل کتابخانه های عمومی استان جامعه مورد نظر را تشکیل دادهاند. نتایج: به طورکلی یافتهها در 3 موضوع انگارههای نظام دیداری، تاثیر آلودگی دیداری، راهکارهای پایش آلودگیدیناری و 11 زیر موضوع دستهبندی شدند. - نتیجه گیری و جمع بندی: نتایج نشان میدهد آلودگی دیناری توسط انواع تبلیغات در قالب پوستر، بنر، استند،تابلو، بروشور، در کتابخانه های عمومی به دلیل ایجاد آلودگی بصری دارای تاثیرگذاری کمتر و ایجاد مشکلات چننانی هستند.کلیدواژه ها
آلودگی بصری، تبلیغات محیطی، تبلیغات سازمانی، کتابخانه های عمومی، نهاد کتابخانه های عمومی کشورمقالات مرتبط جدید
- تحلیل جامعه شناختی تاثیر سیاست های جمعیتی بر فرزندآوری در ایران
- پیش بینی رفتار تکانشگری نوجوانان: نقش نظمجویی فرایندی هیجان، همدلی هیجانی و نظمجویی فرایندی هیجان
- اثربخشی درمان هیجان مدار بر روی میزان افکار خودکشی سربازان یکی از یگانهای نظامی
- دیدگاه اجتماعی -فرهنگی فاطمه مرنیسی به جایگاه زنان در حوزه عمومی
- تاثیر سواد تربیتی معلم بر رفع افسردگی دانش آموزان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.