بررسی جایگاه کتابخانه های عمومی و الکترونیکی در پژوهش های دانشگاهی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم تربیتی و روانشناسی، مطالعات اجتماعی و فرهنگی
  • کد COI اختصاصی: EPSCONF04_205
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 695
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا سادات حسینی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت اطلاعات و دانش شناسی (کتابداری و اطلاع رسانی ) ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال.

زهره میرحسینی

دکتری مدیریت اطلاعات و دانش شناسی(کتابداری و اطلاعرسانی ) ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال.

چکیده

مسأله : در این مقاله ضمن اشاره به اهمیت پژوهش و نقشی که کتابخانه ها خصوصاً کتابخانه های عمومی در روند پژوهش های دان شگاهی ایفا می نماید، به وظایف کتابخانه ها جهت ب ستر سازی پژوهش ها ا شاره شده ا ست.هدف : تغییر نقش کتابداران در محیط کتابخانه های دیجیتالی در مقای سه با کتابخانه های سنتی ا شاره شده ا ست.روش : این مقاله با توجه بهماهیت آن به روش تحلیلی – توصیییفی و از یریم ملال ه اسیینادی و کتابخانه ای انجام شییده اسییت. نتایج : در پایان مقاله ضمن ا شاره به سیر کتابخانه های الکترونیکی به وظایف کتابداران در محیط الکترونیکی ا شاره، و اینکه متنا سب با ر شد فن آوری های نوین ایلاعاتی و ورود این فن آوری ها به کتابخانه های عمومی، کتابداران باید مهارت های خود را در این زمینهبالا ببرند

کلیدواژه ها

کتابخانه ها، پژوهش،کتابخانه های عمومی، کتابخانه های الکترونیکی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.