توانمندسازی زنان سرپرست خانوار با تاکید بر تعاونی ها
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 427
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
EPSCONF04_096
تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395
چکیده مقاله:
توانمندسازی فرایندی است که طی آن افراد از نیازها و خواسته های درونی خود آگاه می شوند، جرأت دستیابی به هدف را در خود تقویت می کنند و از توانایی لازم برای عملی ساختن خواسته های خود برخوردار می شوند. با نگاهی به وضعیت موجود زنان سرپرست خانوار، علاوه بر افزایش کمی این قشر از جامعه نیازهای آنها و به تبع آن مشکلات و آسیبهای اجتماعیشان رو به گسترش و پیجیدگی است و از طرفی منابع و ظرفیتهی نهادهای دولتی ذیربط، به ناسب آن توسعه پیدا نمی کند از این روی ضرورت توجه به منابع انسانی جامعه و پتانسیلهای آنها برای مشارکت و همراهی در برنامه ریزیها و اقدامات لازم بیش از پیش مشهودمی گردد. در زمینه توانمندسازی پنج سطح برای مدل ارزشیاب توانمندسازی شامل آموزش، تسهیلگری حمایت، آشکارسازی و ازادسازی در نظر گرفته شدهاست که این سطوح در شرکتهای تعاونی قابلیت اجرا دارند و تعاونی ها دارای ساختار مناسبی برای آموزش و اشتغال زنان به ویژه زنان سرپرست خانوار می باشند و با توجه به اصولی که در تشکیل آنها مورد توجه است می تواند منجربه توانمندسازی زنان و خودکفایی و خود اتکایی آنان شود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سجاد مجیدی پرست
مدرس دانشگاه جامع علمی_کاربردی، مدیر پژوهش کلینیک مددکاری اجتماعی و مشاوره هانا
اکرم عسگری
مدیر مسئول کلینیک مددکاری اجتماعی و مشاور هانا
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :