سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی پتانسیل های گردشگری گنبد نمکی جاشک شهرستان دشتی

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 832

فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CONFTI01_092

تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395

چکیده مقاله ارزیابی پتانسیل های گردشگری گنبد نمکی جاشک شهرستان دشتی

امروزه توسعه گردشگری به عنوان یکی از توان های بالقوه توسعه منطقه ای در کنار سایر فعالیت ها محسوب شده و مطالعات نشان داده اند که بینرشد و توسعه صنعت گردشگری و رشد و توسعه اقتصادی کشورها رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد. محدوده مورد مطالعه، گنبد نمکی جاشک است که در موقعیت جغرافیایی E514226؛ N281611 در استان بوشهر قرار دارد که به لحاظ دارا بودن جاذبه های طبیعی فراوان از جمله غراهای نمکی، آبشارهای نمکی، یخچال های نمکی، دره گل کلم، و غیره می تواند منطقه ای مهم برای توسعه گردشگری بشمار رود. روش انجام این پژوهش توصیفی تحلیلی می باشد، و تلاش شده است که با شناسایی جاذبه ها و نواحی مستعد گردشگری گنبد نمکی جاشک زمینه توسعه این منطقه فراهم شود. از این رو نتایج نشان داد با شناسایی جاذبه های طبیعی در منطقه کوه نمک و ظرفیت فراوان آن برای گردشگری به همراه یک مدیریت صحیح زیست محیطی می تواند بهترین منطقه گردشگری در آن ناحیه با ترویج فرهنگ زیست محیطی جهت حفاظت از منابع طبیعی با رواج نوع خاصی از گردشگری به نام گردشگری طبیعی باشد.

کلیدواژه های ارزیابی پتانسیل های گردشگری گنبد نمکی جاشک شهرستان دشتی:

نویسندگان مقاله ارزیابی پتانسیل های گردشگری گنبد نمکی جاشک شهرستان دشتی

محمودرضا میرلطفی

استادیار جغرافیا و برنامه ریزی روستایی، دانشگاه زابل

میثم بندانی

مربی جغرافیا و برنامه ریزی روستایی، دانشگاه زابل

حسین پوژه

دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی روستایی، دانشگاه زابل- نویسنده مسئول

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
اسماعیل زاده، حسن؛ صرافی، مظفر؛ توکلی نیا، جمیله. (1390). تحلیلی ...
مینی، م. (1382 بررسی و ارزیابی پدیده های جاذب گردشگراکوتوریسم ...
ی، کمیل و امیر جباری و روح الله بابکی. بررسی ...
نوری، هدایت الله؛ نوروزی آوارگانی، اصغر. (1386). «ارزیابی توان محیطی ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی پتانسیل های گردشگری گنبد نمکی جاشک شهرستان دشتی" توسط محمودرضا میرلطفی، استادیار جغرافیا و برنامه ریزی روستایی، دانشگاه زابل؛ میثم بندانی، مربی جغرافیا و برنامه ریزی روستایی، دانشگاه زابل؛ حسین پوژه، دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی روستایی، دانشگاه زابل- نویسنده مسئول نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی گردشگری پایدار با رویکرد گردشگری ورزشی، سلامت و محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گردشگری، نواحی مستعد گردشگری، گنبد نمکی جاشک، شهرستان دشتی هستند. این مقاله در تاریخ 5 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 832 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه توسعه گردشگری به عنوان یکی از توان های بالقوه توسعه منطقه ای در کنار سایر فعالیت ها محسوب شده و مطالعات نشان داده اند که بینرشد و توسعه صنعت گردشگری و رشد و توسعه اقتصادی کشورها رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد. محدوده مورد مطالعه، گنبد نمکی جاشک است که در موقعیت جغرافیایی E514226؛ N281611 در استان بوشهر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی پتانسیل های گردشگری گنبد نمکی جاشک شهرستان دشتی با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.