سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: CCESI01_445
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,065
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی انواع روش و الگوریتم های رمزنگاری
چکیده مقاله:
یکی از روش های استاندارد و مناسب به منظور حفظ امنیت داده ها در تبادل اطلاعات استفاده از رمزنگاری داده ها می باشد. در این مقاله انواع الگوریتم رمزنگاری مورد بررسی قرار گرفته است. طبقه بندی توابع و الگوریتم-های مورد استفاده در رمزنگاری بر اساس تعداد کلید به دو دسته کلی الگوریتم های رمزنگاری متقارن و نامتقارن تقسیم می شوند. نکته اساسی در طراحی الگوریتم های رمزنگاری انتخاب کلید مناسب می باشد. در هنگام استفاده از الگوریتم های رمزنگاری بایستی در نظر داشت که سری ماندن پیام صرفاً به مخفی و محرمانه بودن کلید رمز وابسته است. بنابراین انتخاب کلید رمز در کنار الگوریتم مناسب بسیار ضروری می باشد. هدف این پژوهش انتخاب معیارهای مهم به منظور ایجاد یک سیستم امن می باشد. در این مقاله مزایا و معایب الگوریتم های مختلف رمزنگاری و روش پیاده سازی آنها بررسی می شود.معیارهای مهم به منظور انتخاب یک الگوریتم مناسب شامل زمان اجرای الگوریتم، پیچیدگی الگوریتم، مصرف انرژی کمتر، میزان امنیت الگوریتم و بهره وری می باشند.
کلیدواژه ها:
رمزنگاری نامتقارن، رمزنگاری متقارن، الگوریتم خم بیضوی، الگوریتم ضرب مونتگومری
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/545454/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:همتی، سارا و تقی پورعیوضی، شیوا،1395،بررسی انواع روش و الگوریتم های رمزنگاری،اولین مسابقه کنفرانس بین المللی جامع علوم مهندسی در ایران،بندرانزلی،،،https://civilica.com/doc/545454
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، همتی، سارا؛ شیوا تقی پورعیوضی)
برای بار دوم به بعد: (1395، همتی؛ تقی پورعیوضی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارایه روشی برای تشخیص زودهنگام سرطان با استفاده از کامپیوتر DNA
- ارائه یک روش مقیاس پذیر برای طراحی مدارهای دیجیتال چند طبقه مبتنی بر DNA
- بررسی ساختار و ویژگی های الگوریتم رمزنگاری RSA و نحوه اجرای آن در GPU
- بررسی امنیت و سرعت عملکرد الگوریتم های رمزنگاری کلید متقارن و نامتقارن
- ارایه روشی برای مقاوم سازی الگوریتم AES در برابر حملات کانال جانبی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.