مطالعه ی هاله های دگرسانی کانسار مس پورفیری آبدر و میدوک (کرمان) با استفاده از آنالیز مولفه های اصلی و ماشین بردار پشتیبان
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 558
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CCESI01_229
تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395
چکیده مقاله:
بسیاری از کانسارهای مس پورفیری شناخته شده در ایران روند NW-SE در کمربند آتشفشانی ایران مرکزی دارند. این منطقه در راستای تحقیقات سنجش از راه دور برای کشف چشم انداز های جدید کانی سازی مس پورفیری مورد توجه است، بخشی از کمربند آتشفشانی، از جمله میدوک و سرچشمه در مطالعه حاضر انتخاب شده است. دراین مقاله ، با استفاده از داده های سنجنده ی آستر توزیع مکانی مجموعه های دگرسان گرمابی بدست آمده و میزان قدرت روش های مختلف بررسی شده است نتایج نشان داد که ادغام تکنیک های پردازش تصویر دارای توانایی زیادی برای به دست آوردن اطلاعات جامع و قابل توجه در مراحل شناسایی اکتشاف مس پورفیری در مقیاس منطقه ای است. تلفیق یافته های زمین شناسی، کانی شناسی و دور سنجی نشان می دهد که روش آنالیز مولفه های اصلی به دلیل استفاده از مقادیر و بردار های ویژه در شناسایی مجموعه های دگرسانی منطقه قابلیت بالایی دارد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :