سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاربرد رویکرد اکولوژی در طراحی ساختمان های عظیم (به انضمام مطالعه موردی)

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 936

فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF و WORD قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

AUUM01_363

تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395

چکیده مقاله کاربرد رویکرد اکولوژی در طراحی ساختمان های عظیم (به انضمام مطالعه موردی)

دراین تحقیق قصدبراین است تا معماری اکولوژیک باکانسپت بالا بردن ذخیره انرژی،کاهش مصرف انرژی‏های فسیلی و هزینه بروکاهش انتشار co2 وجایگزین کردن انرژیهای پاک تاحدامکان موردبررسی دقیقتر قرارگیرد. هدف از این تحقیق به حداقل رسانیدن نیاز ساختمان های بلند به سوختهای فسیلی،دستیابی به اصول طراحی اکولوژیک برای شهر کرج و دستیابی به روشهای ایستا برای استفاده از انرژی های تجدید پذیر است. محدوده مورد مطالعه طراحی ساختمان بلند مرتبه با رویکرد اکولوژی در منطقه عظیمیه کرج است. این تحقیق از نوع تحقیق کیفی و کمی است. همچنین روش تحقیق توصیفی و از نوع استقرایی است. اطلاعات مورد نیاز از طریق منابع اینترنتی و کتابخانه‏ای جمع‏آوری گردید. مطالعات آماری، نقشه ها و تصاویر نیز مورد استفاده قرار گرفت. مطالعات میدانی به منظور بازدیدهای پیوسته از سایت پیشنهادی انجام گرفت. اطلاعات مربوط به معماری اکولوژیک به روش ساختاری، انعکاسی و تفسیری تجزیه و تحلیل می شوند.ارزیابی چگونگی تاثیر اصول مستخرج شده از معماری اکولوژیک برای پروژه مد نظر با نرم افزار اکوتکت تحلیل شد و میزان صرفه جویی انرژی در بنا با این نرم افزار محاسبه گردید. نتایج نشان داد؛با استفاده از فرم منحنی (بیضی) جهت داشتن کمترین وجه در شرق و غرب و کشیدگی در راستای محور شرقی و غربی (فرم آیرودینامیک) میتوان انرژی های پاک و تجدیدپذیر را در ساختمان های بلند مرتبه در کرج (عظیمیه) استفاده نمود. همچنین با استفاده از فضای خورشیدی (آتریوم)، می توان مصرف انرژی در ساختمان های بلند مرتبه در کرج (عظیمیه) را به حداقل رسانید.

کلیدواژه های کاربرد رویکرد اکولوژی در طراحی ساختمان های عظیم (به انضمام مطالعه موردی):

نویسندگان مقاله کاربرد رویکرد اکولوژی در طراحی ساختمان های عظیم (به انضمام مطالعه موردی)

عطیه رضوانی بفرویی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین

وحید قبادیان

گروه مهندسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
بانی مسعود، .387 1.پست مدرنیته و معماری. تهران:نشر خاک. ...
رایت، د. 1491.الفبای معماری پایدار(با رویکرد معماری خورشیدی). شالی امینی، ...
طاهباز، م.392 1.دانش اقلیمی طراحی معماری.تهران: دانشگاه شهید بهشتی. ...
قبادیان، و.393 1.مبانی و مفاهیم در معماری معاصر غرب.تهران:دفتر پژوهش ...
لکنر، نربرت؛ گرمایش، سرمایش، روشنا یی(رویکرد های طراحی برای معماران).کی ...
مور، فولر؛1993.سیستم های کنترل محیط زیست(تنظیم نژاد، .آذری، ر.382 1.دانشگاه ...
واتسون، د.لبز، ک.37 9 1.طراحی اقلیمی(اصول نظری و اجرایی کاربرد ...
ژان پرانک ؛محبوب الحق-ترجمه :مهاجرانی، مصطفی؛مقاله:گزا رش لاهه(پیش زمینه توسعه ...
صابری، امید؛صانعی؛ پریسا؛معماری با حداقل انرژی؛نگاه سبز؛زمستان 1381 _ waterscience ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کاربرد رویکرد اکولوژی در طراحی ساختمان های عظیم (به انضمام مطالعه موردی)" توسط عطیه رضوانی بفرویی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین؛ وحید قبادیان، گروه مهندسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس سالانه پژوهش های معماری، شهرسازی و مدیریت شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ساختمان بلند، اکولوژی، آیرودینامیک، آتریوم، کرج هستند. این مقاله در تاریخ 5 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 936 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که دراین تحقیق قصدبراین است تا معماری اکولوژیک باکانسپت بالا بردن ذخیره انرژی،کاهش مصرف انرژی‏های فسیلی و هزینه بروکاهش انتشار co2 وجایگزین کردن انرژیهای پاک تاحدامکان موردبررسی دقیقتر قرارگیرد. هدف از این تحقیق به حداقل رسانیدن نیاز ساختمان های بلند به سوختهای فسیلی،دستیابی به اصول طراحی اکولوژیک برای شهر کرج و دستیابی به روشهای ایستا برای استفاده از انرژی های تجدید ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کاربرد رویکرد اکولوژی در طراحی ساختمان های عظیم (به انضمام مطالعه موردی) با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.