بررسی تاثیر بسترهای کشت مصنوعی مختلف روی خصوصیات کمی وکیفی گل ژربرا
محل انتشار: چهارمین کنگره علوم باغبانی
سال انتشار: 1384
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,381
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
BAGHBANI04_087
تاریخ نمایه سازی: 21 تیر 1387
چکیده مقاله:
ژربرا از جمله گیاهان خانواده کمپوزیته می باشد که دارای گلهای زیبا و بسیار متنوع است و عمر پس از برداشت مناسب، گلهای زیبا و ارزان بودن آن باعث رشد روزافزون تقاضا و همچنین تولید آن شده است. سطح زیر کشت آن در کشور حدود 15 هکتار می باشد و اکثراً بدون خاک (هیدروپونیک) کشت می شود ولی بستر کشت مشخص و مناسب برای تولید آن در بین گلکاران مرسوم نیست و یکی از عاملهای کاهش تولید در واحد سطح می تواند تلقی گردد. لذا برای دست یافتن به مناسبترین بستر کاشت گل ژربرا ، آزمایش با انواع بسترهای کشت مرسوم و غیر مرسوم انجام شده است.
داده های حاصل از آزمایش نشان می دهد که تیمارها با هم اختلاف داشته و بستر شماره 4 از لحاظ برخی خصوصیات کمی و کیفی نسبت به دیگر تیمارها ارجحیت دارد. در تیمار شماره 4 قطر گل ، تعداد گل ، قطر شاخه و طول شاخه گل دهنده دارای شاخصی بالاتری بود. عمر پس از برداشت گل در تیمار 4 بیشتر بود ولی اختلاف معنی دار نبود.
نویسندگان
محمدعلی خلج
عضو هیئت علمی مرکز ملی تحقیقات گل وگیاهان زینتی محلات
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :