سال انتشار: 1383
محل انتشار:
یازدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی عمران
کد COI مقاله: 62_8427961431
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,075
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله استفاده از رادار نفوذی زمین(GPR)جهت تعیین ضخامت روسازی بزرگراه ها
چکیده مقاله:
خرابیهای سطحی روسازی، شاخص نسبتا خوبی جهت تعیین نیازهای ترمیم و نوسازی می باشند ولی این امر به طور مستقیم ربطی به تخمین عمر باقیمانده آن ندار د. در طراحی اصولی روسازی لازم است که تغییر شکلها با استفاده از مدلهای کم و بیش پیچیده محاسبه شوند یکی از دستگاههایی که برای اندازه گیری این تغییر شکلهای ناشی از بار وارده استفاده می شود افت سنج با استفاده از سقوط وزنه(FWD) نام دارد. داده های آن معمولاً در مدلها جهت تعیین مدول الاستیسیته و تغییر شکلها به کار می روند که سادگی کاربرد آن به عنوان یک وسیله عالی جهت طراحی لایه روکش به خوبی قابل درک است. با این حال جهت محاسبه سختی لای ه، ضخامت دقیق لایه نیاز می باشد. بنابراین نیاز مبرمی جهت ارزیابی اطلاعات لایه ها در نقاط برداشت وجود دارد. با استفاده از رادار نفوذی زمین(GPR) بدست آوردن اطلاعات بدون مغزه گیری امکان پذیر می شود. هدف از مقاله حاضر، بهینه ساختن آزمایشات، جهت تجهیزات و روشهای مورد استفاده و همچنین استنتاج بعضی از کاربریهای دیگر GPRمیباشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 62_8427961431 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/544/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زارع، حامد،1383،استفاده از رادار نفوذی زمین(GPR)جهت تعیین ضخامت روسازی بزرگراه ها،یازدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی عمران،بندرعباس،https://civilica.com/doc/544
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، زارع، حامد؛ )
برای بار دوم به بعد: (1383، زارع؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- Andren, p , Lenngren, C.A. "Evaluating Pavement Layer Properties with ...
- Maijala, p ."Ground penetrating radar and related data processing ...
- techniquess" Dissertation, University of Ou lu, Department of Geophysics, 1994 ...
- Haas, R., Hudson, W.R. "Pavement Management System" Mc-Graw-Hil Inc. 1978 ...
- Saarenketo, T ., Scullion, T ., K."Moisture suscepibility and electrical ...
- Rish, j .W .et alia "Electro-optic al approach to pavement ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- الگوریتم تکاملی در بهینه سازی چند هدفه
- پردازش و تفسیر داده های رادار نفوذی به زمین (GPR) به منظور شناسایی حفره های زیرزمینی در منطقه بسطام
- تکنولوژیهای ارتباطی در VANET
- کاربرد رادارهای GPR برای اکتشاف
- بررسی سه بعدی باستان شناسی ژئوفیزیک با استفاده از برداشتهای شبکه بندی رادار نفوذی زمین (GPR): یک مورد مطالعاتی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.