ارزیابی عملکرد سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با رویکرد کارت امتیازی متوازن پایدار

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: فصلنامه مطالعات اقتصاد، مدیریت مالی و حسابداری، دوره: 2، شماره: 2
  • کد COI اختصاصی: JR_EMA-2-2_007
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 891
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی باقری

دکترای مدیریت و رئیس و هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بندرعباس

آیدا دانش

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بندرعباس

چکیده

پیچدگی های محیط در عرصه های رقابتی کسب و کار و افزایش انتظارات مشتریان، ضرورت آگاهی از نقاط قوت و ضعف سازمان و بهبود مستمر شاخص های کلیدی در بیش از پیش آشکار نموده است. از این رو یکی از دغدغه های اساسی سازمان ای امروزی دستیابی به یک شیوه ارزیابی عملکرد جامع، قابل اعتماد و انعطاف پذیر است، تا به توسل به آن، اطلاعات دقیق و کافی از جایگاه امروز خویش به دست آوردند و با نگاه به آینده، از خطاهای گذشته درس بگیرند. یکی از مدل های کارآمد که با نگرش استراتژیک به ارزیابی عملکرد سازمان می پردازد، مدل کارت امتیازی متوان پایدار است که علاوه بر توجه به بعدهای مربوط به کارت امتیازی متوازن، سازمان را از دو بعد زیست محیطی و اجتماعی مورد ارزیابی قرار می دهد. این پژوهش عملکرد سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشوررا با مدل کارت امتیازی متوازن پایدار مورد ارزیابی قرار می دهد. این پژوهش عملکرد سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با با مدل کارت امتیازی متوازن پایدار مورد ارزیابی قرار می دهد. جامعه آماری این پژوهش شامل 302 نفر از پرسنل سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و نیز مشتریان (ارباب رجوع) این سازمان انتخاب شدند که با استفاده از فرمول جامعه آماری محدود تعداد 142 نفر به عنوان حجم نمونه انتخاب شدند. پس از جمع آوری و تحلیل داده های مورد نیاز تحقیق و با استفاده از آزمون تی استیودنت مشخص شد که اهداف سازمان آموزش فنی و حرفه ای در 6 بعد (فرضیه) تحقیق یافته است و در نتیجه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور توانسته است به میزان 65/79 درصد در مجموع مناظر کارت امتیازی متوازن پایدار موفق عمل کند که نشان می دهد سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در کل دارای عملکرد نسبتاً مطلوبی می باشد.

کلیدواژه ها

ارزیابی عملکرد، کارت امتیازی متوازن پایدار، سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.