بررسی و تحلیل میزان امنیت و اعتماد حریم خصوصی دانشجویان در شبکه های اجتماعی(مطالعه موردی: دانشجویان رشته کامپیوتر دانشکده سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم)
محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 686
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICESCON04_439
تاریخ نمایه سازی: 25 آذر 1395
چکیده مقاله:
در عصر ارتباطات وفناوری رشد استفاده از شبکه های اجتماعی درمیان افراد مختلف جامعه جهانی بصورت چشمگیری رو به افزایش میباشد. شبکه های اجتماعی با توجه به از میان برداشتن بسیاری از محدودیت های مکانی و زمانی و فرهنگی جایگاه خاصی را درمیانکاربران وب به خود اختصاص داده و محبویت زیادی دارند. درحالی که این شبکه ها اشتراک گذاری داده ها را به صورت پی در پی و به آسانی ایجاد میکنند و ارتباطات بین استفاده کنندگان را به آسانی ممکن میسازند.وبا توجه به این همه گیری و امنیت داده هاو حریم خصوصی در شبکه های اجتماعی به عنوان یکی از مهم ترین مسئله های کاربران و توسعه دهندگان مطرح میباشد و نگرانی در مورد حفظ حریم خصوصی افراد یکی از اصلی ترین مشکلاتی است که در استفاده از شبکه های اجتماعی با آن روبه رو هستیم. در این مقاله ضمن مرور چالشی های امنیتی زیادی در داده ها و اطلاعات به اشتراک گذاشته شده در شبکه های اجتماعی و به بررسی امنیت داده ها و حریم خصوصی افراد در شبکه های اجتماعی میپردازیم. جامعه آماری این پژوهشی شامل دانشجویان مقطع کاردانی رشته کامپیوتر آموزشکده سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم است که به روش پیمایشی توصیفی و با هدف بررسی و تحلیل میزان امنیت و اعتماد حریم خصوصی دانشجویان در شبکه های اجتماعی صورت پذیرفته است. مقاله حاضر که حاصل یک پژوهشی کاربردی است با استفاده از ابزار پرسشنامه از ۸۰ دانشجو از ۲۸۰ دانشجوی دانشکده صورت پذیرفته است که با استفاده از نمونه گیری طبقه ای انتخاب شده اند و سپس داده های جمع آوری شده با استفاده از نرم افزارهای SDSS و eXcel مورد تجزیهوتحلیل قرار گرفتند.
کلیدواژه ها:
شبکه های اجتماعی - حریم خصوصی - امنیت اطلاعات - اشتراک گذاری اطلاعات - مزایا ومعایب شبکه های اجتماعی
نویسندگان
محمد سعادتی
دانشجوی آموزشکده سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم
محمد حسین زائری
باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان ،واحد قم، دانشگاه آزاد اسلامی قم ،ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :