روشهای طراحی سایه اندازها در ساختمان و تاثیر آن بر کاهش مصرف انرژی (معرفی شیوه قدیمی ایرانی مانند ارسی و سیستم های تلفیقی جدید)
محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و منظر شهری
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 691
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICCACS01_279
تاریخ نمایه سازی: 25 آذر 1395
چکیده مقاله:
کاربرد مفاهیم پایداری و اهداف توسعه پایدار در جهت کاهش اتلاف انرژی وآلودگی محیط زیست در معماری، مبحثی به نام معماری پایدار را به وجود آورده است. در این نوع معماری، ساختمان نه تنها با شرایط اقلیمی منطقه خود را تطبیق میدهد، بلکه ارتباط متقابلی با آن برقرار میکند. بطوریکه بر اساس گفته ریچارد راجرز، : ساختمانها مانند پرندگان هستند که در زمستان پرهای خود را پوش داده وخود را باشرایط جدید محیط وفق میدهندو بر اساس آن سوخت و سازشان را تنظیم میکنند.در این مقاله ابتدا در رابطه با لزوم طراحی سایبانها با توجه به نقش انکار ناپذیرش در کاهش مصرف سوخت )که از ارکان معماری پایدار می باشد(و سپس دیاگرام خورشیدی و انواع سایبانها وتنوع جنس و روش سایه اندازی سایبانها صحبتشده و سپس تاثیر اقلیم و عرض جغرافیایی منطقه مورد نظر بررسی می شود و و در رابطه با )ارسی( به عنوان یک نوع سایبان خارجی دیرینه در ایران و) روشهای جدید سایه اندازی( به اجمال شرح داده خواهد شد . روش تحقیق توصیفی –تفسیری می باشد
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مینا زمانی
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری دانشگاه مازیار و مازندران، ایران
راضیه نعیمی
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری دانشگاه مازیار و مازندران، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :