سال انتشار: 1395
محل انتشار: دومین همایش ملی زمین شناسی و اکتشافات معدنی
کد COI مقاله: NGMES02_091
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 442
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی لرزه خیزی شهرستان قاینات (روستای ورزگ، شرق ایران) به روش آماری
چکیده مقاله:
فلات ایران به دلیل قرار داشتن در یکی از مناطق فعال از نظر لرزه خیزی همواره در معرض زمین لرزه های متعدد قرار می گیرد، که بدین منظور با استفاده از آمار زلزله های یک دوره ١١۵ ساله که در گستره ای با شعاع ١۵٠ کیلومتری از منطقه (ورزگ-قاین) روی داده اند و نیز با استفاده از GIS لایه های اطلاعاتی منطقه شامل گسل ها، کانون لرزه ای و .. تهیه شده ومحاسبات انجام شده احتمال وقوع و نیز دوره بازگشت زلزله با بزرگی های مختلف مورد بررسی قرار گرفت. شهر قائن و منطقه مورد مطالعه نیز به دلیل قرار گرفتن در نزدیکی گسل های بزرگ لرزه خیز از جمله گسل اردکول،گسل بیرجند،گسل دشت بیاض،گسل خونیک،گسل شمال غرب قائن و غیره از اهمیت خاصی جهت بررسی آماری برخوردار است. از جمله زمین لرزه های مهم می توان به زمین لرزه سال ١٣٧۶ قائن با بزرگی Ms=7/3 اشاره کرد که در اثر عملکرد گسل اردکول که در فاصله ٧٠ کیلوتری از روستا قرار دارد، بوده است که سبب بروز خسارت جدی و مرگ و میر در منطقه شده است. با استفاده از داده های لرزه ای فرمول لرزه خیزی منطقه LOGN=1.4-0.63MS است، یشینه شتابی که بر منطقه وارد می شود PGA 0.85 از گسل سده (آرین شهر) توان لرزه زایی 7.98 ریشتر است که در فاصله ١۵ کیلومتری از منطقه قرار گرفته است.
کلیدواژه ها:
گسل سده , قاينات ، روستاي ورزگ ,لرزه خيزي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/538317/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قاسمپور، فرزاد و هیهات، محمودرضا و خطیب، محمد مهدی،1395،بررسی لرزه خیزی شهرستان قاینات (روستای ورزگ، شرق ایران) به روش آماری،دومین همایش ملی زمین شناسی و اکتشافات معدنی،کرمان،،،https://civilica.com/doc/538317
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، قاسمپور، فرزاد؛ محمودرضا هیهات و محمد مهدی خطیب)
برای بار دوم به بعد: (1395، قاسمپور؛ هیهات و خطیب)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی هیدروشیمی آب زیرزمینی در دشت خضری، قاین، خراسان جنوبی
- بررسی تغییرات تنش کولمب ناشی اززمین لرزه 20اردیبهشت 1376 قائن - بیرجند درگسلهای منطقه
- تحلیل خطر احتمالاتی با روابط کاهندگی NGA برای مسیر قطار شهری کرمانشاه
- مطالعه کیفیت آب زیرزمینی دشت قاین با استفاده از نمودارهای هیدروشیمیایی و شاخص کیفیت AWQI
- تاثیر کشت زعفران براقتصاد شهرستان قاینات
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش گسل های پی سنگی مدفون در دگرشکلی پهنه های برشی خاور ایران
- پتانسیل گوهری گارنت در منطقه قراول خانه، شمال غرب دندی
- بررسی پایداری ترانشه های جناح راست ساختگاه سد مسجد سلیمان از دیدگاه زمین شناسی مهندسی
- قابلیت های شهرستان دامغان به عنوان یک هدف زمین گردشگری
- زمین شناسی و سنگ نگاری توده نفوذی ترشن، شمال باختر ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.