سال انتشار: 1383
محل انتشار:
یازدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی عمران
کد COI مقاله: 55_7863935644
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,189
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله خرابی راههای فاقد روکش و راههای نگهداری و درمان آن
چکیده مقاله:
قریب به 90 درصد راههای دنیا را راههای فاقد روکش یا راههایی با روکش آسفالتی نازک ، تشکیل می دهد . اینگونه راهها احتیاج به نگهداری بیشتری نسبت به راههای اصلی دارند . تناوب بازرسی و نگهداری راههای فاقد روکش بیشتر از راههای آسفالته است . گر چه برخی از مهندسین راههای شنی را نوعی رویه تلقی می کنند در این مقاله راههای شنی نیز جز راههای فاقد روکش منظور شده است .خرابی های راههای فاقد روکش عمدتا ناشی از نفوذ آب و در نتیجه کاهش مقاومت لایه های خاک می شو د. لیکن خشکی زیاد این راهها نیز باعث پراکنده شدن ذرات خاکهای ریز دانه) چسبنده ( و در نتیجه متلاشی شدن راه میگردد .در این مقاله سعی بر این شده که با شناخت انواع خرابی های راههای فاقد روکش ، نشان دهیم که روشهای نگهداری راههای فاقد روکش با نگهداری راههایی که روکش شده بسیار متفاوت است و بیشتر بحث بر روی خرابی هایی همچون : پروفیل عرضی نا مناسب( Improper cross section ) زهکش های کناره ای نا مناسب( Inadequate Roadside Drainage)، موجهای متوالی ( Corrugation ) گرد و غبار( Dust) چاله( Potholes) گودی مسیر چرخها( Rates )می پردازیم .
کلیدواژه ها:
راههای فاقدروکش ، پروفیل عرضی نامناسب ، زهکش های کناری نامناسب ، موجهای متوالی ، گرد و غبار ، چاله ، گودی مسیر چرخ ها
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 55_7863935644 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/537/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:باهوطرودی، محمد و علیپور، شروین،1383،خرابی راههای فاقد روکش و راههای نگهداری و درمان آن،یازدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی عمران،بندرعباس،https://civilica.com/doc/537
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، باهوطرودی، محمد؛ شروین علیپور)
برای بار دوم به بعد: (1383، باهوطرودی؛ علیپور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- - "اکبر زاده، مقصود و شکوری، بهروز"، " نقش راهها ...
- - _ طباطبایی، نادر و کاووسی، امیر"، _ مدیریت و ...
- R.A Eaton, S.Gerard and D.W.Cate, 4 Rating Unsurfaced Roads , ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- خرابی های روسازی های بتنی و نگهداری آنها در سیستم های راه و ترابری
- Urban Traffic Monitoring Using Smartphone Wi-Fi Probe Request
- تخمین مسیرهای کاربران شبکه ترافیکی با استفاده از داده های ذخیره شده از شبکه سلولی در تلفن همراه
- ارزیابی روشرگرسیون در پیشبینی حجم ترافیک و مقایسه آن با روششبکه عصبی
- بهبود روند پیش بینی حجم ترافیک برون شهری با استفاده از هوش مصنوعی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.