تاثیرجهت گیری ساختمان برگرمایش و سرمایش دراقلیم نیمه گرم وخشک دربخش مسکونی نمونه موردی شیراز(ایران) و آلبوکرکی(ایالت نیومکزیکو)

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 610

فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF و WORD قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ITUR01_033

تاریخ نمایه سازی: 25 آذر 1395

چکیده مقاله:

مقوله آسایش حرارتی از جمله مقولاتی است که به جهت نقشی که در مطلوب سازی محیط و بوم دارد حائزاهمیت فراوان است.از آنجا که در دوران اخیر موضوع توجه به اقلیم نادیده گرفته شده است، امروزه مهمترین هدف جوامع مختلف علاوه بر حیاط فیزیکی، تامین یا استقرار بخشیدن به یک توسعه پایدار است. در همین راستا پژوهش حاضر در پی یافتن پاسخی مناسب به چنین سوالاتی می باشد: 1-محیط های اقلیمی همسان چگونه می توانند جهت گیری یکسانی را ایجاد نمایند؟ 2-چه ویژگی های اقلیمی تاثیر بیشتری بر جهت گیری بنا های مسکونی در مناطق اقلیمی مشابه خواهد داشت؟ برای یافتن پاسخ در خور به سوالات یاد شده، با بررسی تشابهات و تفاوت های نمونه موردی در ایران و آمریکا میتوان در مقام گردآوری اطلاعات، روش اسنادی- کتابخانه ای و در مقام داوری روش استدلالی منطقی در یک روند تحلیلی- مقایسه ای اطلاعات را پیگیری نمود. در مقاله حاضر با درنظرگرفتن پهنه بندی اقلیمی کوپن، اقلیم گرم وخشک را به عنوان شاخص نحوه جهت گیری بنا به منظور استفاده بهینه انرژی گرمایشی و سرمایشی در مناطق ذکر شده، مقایسه نموده و در نهایت نتایج پژوهش جهت بهره گیری از انرژی به وسیله ی جهت گیری مناسب ساختمان های مسکونی و پیشنهاداتی به منظور تحقق این موضوع مهم ارائه گردیده است.

نویسندگان

سهیلا ولدان زوج

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت، دانشگاه شیراز، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :