تاثیر عملیات حرارتی مجدد بر ریزساختار زمینه و پوشش Cr-Al اعمال شده بر پره های متحرک توربین های گازی ساخته شده از سوپرآلیاژ IN- 738LC
محل انتشار: هفتمین سمینار ملی مهندسی سطح و عملیات حرارتی
سال انتشار: 1385
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,224
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ISSE07_036
تاریخ نمایه سازی: 29 خرداد 1387
چکیده مقاله:
سوپر آلیاژهای پایه نیکل به دلیل برخورداری از پایداری و استحکام خ وب در دماهای بالا از جمله موادی هستند که در ساخت قطعات داغ توربین های گازی به کار گرفته می شوند. یکی از سوپر آلیاژهای ی که در ساخت پرههای متحرک ردیف اول توربین های گازی کاربرد دارد، سوپر آلیاژ IN-738 می باشد. معمولاً ساختار پر ه های ساخته شده از جنس این سو پر آلیاژها در طی یک عملیات حرارتی خاص بهینه می گردد، همچنین به منظور افزایش مقاومت این پره ها در برابر خوردگی داغ و اکسیداسیون ، پوشش روی سطوح آن اعمال می گردد. پوشش های Cr-Al گروهی از پوشش های نفوذی هستند که برای بهبود مقاومت خوردگی و اکسیداسیون پره های ثابت و متحرک بکار گرفته می شوند. در مراحل بازسازی، سیکل عملیات حرارتی نهائی برای رسیدن به ساختار مطلوب بعد از پوش ش دهی بر قطعات اعمال می شود. در مواردی ممکن است نیاز به تکرار سیکل عملیات حرارتی باشد . نظر به اینکه ممکن است، عملیات حرارتی مجدد بر ساختار پوشش تاثیرات نامطلوبی بگذارد، در این تحقیق تاثیر سیکل عملیات حرارتی مجدد بر پوشش و ریز ساختار سوپرآلیاژ IN-738LC بررسی گردید.
نویسندگان
محسن دلفان
قطعات توربین شهریار
داود قاسمی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :