ارایه یک سیستم هوشمند تدوین فرمول مبتنی بر دانش برای توسعه محصول جدید در صنایع لبنی مطالعه موردی شرکت کاله

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین المللی مدیریت دانش
  • کد COI اختصاصی: IKMC08_390
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 626
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید نیما دریاباری

کارشناسی ارشد گروه صنایع- مدیریتنوآوری فناوری، دانشگاه علوم و فنون مازندران ، بابل

ایرج مهدوی

استاد دکترای صنایع، گروه صنایع-مدیریت نوآوری و فناوری، دانشگاه علوم فنون مازندران، بابل

بابک شیرازی

استادیار دکترای صنایع، گروه صنایع-مدیریت نوآوری و فناوری دانشگاه علوم فنون مازندران، بابل

چکیده

سازمان ها بر این باور هستند که با نوآوری می تواند مزیت رقابتی با سایر رقبا ایجاد نمایند و سهم قابل توجهی از بازار را کسب کنند. این پژوهش برروی نوآوری برای محصول متمرکز شده است جایی که سازمان ها می کوشند تا با روندهای گوناگون محصول جدید خود را در کمترین زمان ممکن از ایده اولیه به تولید آزمایشی برسانند و هر چه سریع تر به سود خود را به بازار عرضه نمایند و سهم بیشتری از بازار را در اختیار داشته باشند و سود بالایی را کسب نمایند. هدف این پژوهش کاهش زمان سیکل فرایند توسعه محصول جدید در صنایع لبنی و برقراری ارتباط مؤثر بین واحدهای سازمان درگیر در این فراگرد است. در دست مطالعه صنایع لبنی و شناخت از مشکلات این صنعت سیستمی را تحت عنوان سیستم هوشمند مبتنی بر دانش IKBFS برای حل مشکلات پیشنهاد داده ایم. این سیستم را می توان به عنوان یک سیستم هوشمند پشتیبان تصمیم IDSS ابزاری بر محققان واحد ابزاری بر محققان واحد بررسی موج گفته بی کس سیستم به واسطه پیشنهادهایی که به محققان می دهد آن ها را در امر تصمیم گیری و تصمیم سازی یاری می رساند. پوسته ای که سیستم طی می کند به این صورت است که بر اساس کش مشخصه اصلی محصولات لبنی یعنی ویژگی های عینی و ذهنی به دنبال محصولات مشابه با این ویژگی ها است که در گذشته شرکت آن را تولید نموده است تا با استفاده از دانش و اطلاعات آن، محصول جدید خود را توسعه دهند. برای نتیجه گیری، نرم افزار IKBFS در شرکت کاله بر روی یک محصول از دسته خاص مورد آزمایش قرار گرفت.

کلیدواژه ها

مدیریت دانش، توسعه محصول جدید، سیستم هوشمند مبتنی بر دانش، محصولات لبنی، استدلال مورد محور، شاخص استنتاج

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.