سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: IACUT02_489
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 237
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی و شناخت بام های سبز و تاثیر آن بر محیط زیست و فضای سبز شهری
چکیده مقاله:
امروزه انسان ها در پی فعالیت های روزانه و تلاش برای زندگی روزمره و رفاه حال خویش و در راستای احداث مسکن چه بهعنوان سرپناه و چه به عموان سرمایه گذاری ، دو نماد جغرافیایی و مصنوعی شهری را تغییر شکل می دهند و محیط زیستشهری را دگرگون می سازند . تکنولوژی بام سبز یکی از امکانات کاهش آسیب های کنونی زیست محیطی به شمار می آید.چنانچه بام سبز صحیح طراحی و اجرا شود در بازدهی اکولوژیکی شهری نقش موثری دارد.در این پژوهش که بر اساس اسناد ومطالعات کتابخانه ای و بررسی های میدانی تهیه شده است بعد از شناخت بام سبز به آنالیز لایه های مختلف این سیستم وعملکرد آنها و انواع سبز بام ها پرداخته شده است و سپس روش بررسی میدانی و نظرسنجی از متخصصان به بررسی ویژگی هایسیستم می پردازد. با توجه به مطالعات و نظرسنجی های انجام شده می توان نتیجه گرفت بام سبز استفاده از فضای خشک و بیروح ساختمان های شهری در جهت ایجاد لکه های سبز می باشد که موجب زیبایی شناختی شهری و نهایتا بهبود محبط زیستساکنان شهر می گردد.
کلیدواژه ها:
بام سبز، معماري سبز، باغ بام
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/532144/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سلیمان نژاد، مژگان و صدفی، نسیبه،1395،بررسی و شناخت بام های سبز و تاثیر آن بر محیط زیست و فضای سبز شهری،دومین همایش بین المللی معماری،عمران و شهرسازی در آغاز هزاره سوم،تهران،،،https://civilica.com/doc/532144
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، سلیمان نژاد، مژگان؛ نسیبه صدفی)
برای بار دوم به بعد: (1395، سلیمان نژاد؛ صدفی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- طراحی مجتمع تجاری تفریحی با رویکرد معماری پایدار
- بررسی جایگاه نما های دو پوسته در کاهش مصرف منابع انرژی
- دستیابی به معماری پایدار مبتنی بر استراتژی های بیوفیلیک
- مطالعه و بررسی طراحی ساختمانهای پایدار
- طراحی مجتمع تجاری تفریحی با تاکید بر هویت ایرانی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- یادگیری عمیق در سنجش از دور کشاورزی
- بررسی روش های معماری پایدار در گیلان و تاثیر اقلیم
- شناسایی عوامل اجتماعی موثر بر مشارکت شهروندان در مدیریت شهری (مطالعه موردی شهرداری سنندج)
- تحلیل تکنولوژی ساخت سازه های ضد زلزله در ژاپن و بررسی چگونگی و امکان اجرای آن در ایران
- نقش سیستم IPD (تحویل پروژه یکپارچه) و زیرساخت های آن، در چگونگی تقلیل چالش های فرایند طراحی در صنعت ساخت وساز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.