آزمایشگاهی ایمن ، با سیستم های اطفاء حریق استاندارد بررسی نحوه طراحی و عملکرد سیستم های اطفاء حریق در محیط های تحقیقاتی و آزمایشگاهی ایران معاصر

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 881

فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

IACUT02_456

تاریخ نمایه سازی: 25 آذر 1395

چکیده مقاله:

همواره با پیشرفت علم و تکنولوژی انسان گام های بلندی در جهت پیشرفت خود و جهان اطراف خود برداشته است.پیشرفت هایی که بسیاری از آنها در جهت رفاه حال او و بر آورده شدن نیازهای انسانی بوده است و بعضی از انها نیز جزمصیبت و سختی برای انسان با دنبال نداشته است به عنوان مثال ساخت بمب های شیمیایی و اتمی نه تنها نیازی ازنیازهای انسانی را برطرف نساخت بلکه با عنوان ابزاری در دست قدرتمندان جان هزاران انسان بی گناه را گرفته است.همواره در کنار هر پیشرفتی عواقب و مضراتی نیز وجود داشته است کا گاه شیرینی پیشرفت را با تلخی حوادث ناگوارناشی از آن تبدیل کرده است. همزمان با پیشرفت علوم معماری نیز از تکاپوی علم عقب نمانده است، شیوه ها و روشهای جدید طراحی وساخت و ساز باعث به وجود آمدن انواع ساختمان ها با شیوه های طراحی و ساخت تفاوت شدهاست و همانگونه که گفتیم همواره پیشرفت با عواقبی نیز همراه بوده است.در معماری هم شیوه های متفاوت ساخت و طراحی گرچه سرعت ساخت را افزا یش داده است و در بسیاری از مواقعهزینه ها را کاهش داده است ولی عواقبی نیز به دنبال داشته است عواقبی مانند آتش سوزی که در بسیاری از مواقع درروش های ساخت مدرن و استفاده از ابزارهای مدرن ساخت و ساز تشدید می شود. اهمیت این مسئله وقتی بیشتر میشود که کاربری ساختمان های مورد طراحی، تحقیقاتی و آزمایشگاهی باشد در این گونه مواقع خطر آتش سوزی به دلیلاستفاده از مواد شیمیایی صد چندان می شود بنابراین نیاز مبرم به سیستم های اطفاء و اعلام حریق بیش از پیش احساس می شود ولی چگونگی استفاده و نوع سیستم اطفاء و اعلام حریق با توجه به کاربری متفاوت است. در این پروژه نویسنده بر آن است تا به بررسی سیستم های اعلام و اطفاء حریق در محیط های آزمایشگاهی و تحقیقاتی پردازد و در نهایت بتواند کامل ترین و بی نقص ترین سیستم برای ساختمان هایی با این نوع کاربری را تعریف کند.

کلیدواژه ها:

نویسندگان

مرتضی حسنی کبوترخانی

دانشجوی کارشناسی ارشد گرایش معماری، دانشکده هنر، معماری و شهرسازی، واحد کرمان، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمان، ایران

سیاوش رشیدی شریف آباد

استاد یار، دانشکده هنر، معماری و شهرسازی، گروه معماری، واحد شهر بابک، دانشگاه آزاد اسلامی، شهر بابک،ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • گلمحمدی، ر، ارائه طرح بهینه سامانه کشف و اطفاء حریق ...
  • Brauer RL. Safety and health for engineers. Seconded: John Wiley ...
  • Murphy SL, Xu J, Kochanek KD Deaths: final data for. ...
  • Halvani GH, Soltani gardefaramarzi R, Alimohammad M, Kyani Z. dentification ...
  • Golmohamad R, M ohammadfam I, Shafiee motlagh M, Faradmal J. ...
  • نمایش کامل مراجع