بررسی ازمایشگاهی پارامترهای موثر در رطوبت زدایی هوای مرطوب با استفاده از محلولهای نمکی در تماس دهنده های غشای الیاف تو خالی و ارائه مدلی شبیه سازی مناسب
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 640
فایل این مقاله در 26 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CHECONF03_299
تاریخ نمایه سازی: 14 آذر 1395
چکیده مقاله:
د ر این پژوهش به منظور جذب رطوبتهای مرطوب از تماس دهنده های غشای الیاف تو خالی از جنس پلی پروپلیلن PP استفاده شدهاست محلول نمکی جاذب مورد استفاده در این پژوهش را سه نمک لیتیم کلرید، لیتیم، برمید و کلسیم کلرید تشکیل می دهند که در حلال مورد استفاده آب، حل می شوند د ردرصدهای مختلف وزنی مورد برررسی قرار می گیرند هوای مورد استفاده را هوای محیط تشکیل می دهد که با عبور از یک ستون آب به درصدهای رطوبت نسبی مورد نظر می رسد در این پژوهش علاوه بر اثر غلظت محلول نمکی اثر نوع نمک و ترکیبهای مختلف انها دبی جریان هوای مرطوب ورودی، رطوبت نسبی هوای ورودی، دبی جریان محلول نمکی ورودی و جهت جریان های ورودی هوا و محلول را بر بازده جذب رطوبت دمای نقطه شبنم هوای خروجی و میازن شار انتقال جرم بخارات هوا مورد بررسی قرار گرفته است قبل از انجام آزمایشها از نرم افزار مینی تب جهت بررسی پارامترهای و سطوح تغییر آنها و همچنین به دست آوردن نقاط بهینه از لحاظ جذب رطوبت استفاده شده است نتایج به دست مده با مدل شبیه سازی با نرم افزار متلب مورد مقایسه قرار گرفته است. و مشاهده می شود که مدل شبیه سازی شده نزدیکی قابل قبولی با داده ای آزمایشگاهی نشان میدهند که تماس دهنده های غشای الیاف تو خالی کارایی و بازده قابل قبولی دارند و می توانند جایگزینی مناسبی برای سیستمهای معمول پشین باشند. همچنین ا زمحلول نمکی هم می توان به عنوان یک ماده جاذب رطوبت ارزان قیمت و قابل احیای که قدرت مناسبی در جذب رطوبت دارد به ویژه در کاربردهای تهویه مطبوع ساختمانها استفاده کرد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
هومان نیکنام کوه شوری
کارشناسی ارشد دانشگاه شیراز دانشکده مهندسی شیمی نفت و گاز
پیمان کشاورز
استاد دانشگاه شیراز مهندسی گاز
محمد خرم
استاد دانشگاه شیراز مهندسی گاز
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :