بررسی وضعیت سبک کوتوله پروری در صدا و سیمای واحد کرمانشاه بررسی موردی ( واحد خبر )

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: همایش ملی سیمای مدیریت آموزشی در عصر تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات
  • کد COI اختصاصی: FEMICT01_096
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 964
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرانک موسوی

استادیار گروه مدیریت آموزشی ، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران

فرشاد سلیمانی

دانشجوی دکتری مدیریت آموزشی ، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران

چکیده

این پژوهش با هدف بررسی وضعیت سبک کوتوله پروری در واحد خبر صدا و سیمای کرمانشاه نگاشته شده است. روش تحقیق، روش توصیفی تحلیلی می باشد،، جامعه آماری 36 نفر از کارکنان صدا و سیمای کرمانشاه هستند که با توجه به محدود بودن جامعه از کل آن به عنوان نمونه استفاده گردیده است، روایی پرسشنامه توسط متخصصین مدیریت و پایایی آن توسط آزمون آلفای کرونباخ 80 درصد به دست آمد.ابزار گردآوری داده هاپرسشنامه محقق ساخته است، نتایج فرضیه ها به شکل زیر بدست آمده است. میانگین فرضیه اول 1/056 = t و این پژوهش با هدف بررسی وضعیت سبک کوتوله پروری در واحد خبر صدا و سیمای کرمانشاه نگاشته شده است. روش تحقیق، روش توصیفی تحلیلی می باشد،، جامعه آماری 63 نفر از کارکنان صدا و سیمای کرمانشاه هستند که با توجه به محدود بودن جامعه از کل آن به عنوان نمونه استفاده گردیده است، روایی پرسشنامه توسط متخصصین مدیریت و پایایی آن توسط آزمون آلفای کرونباخ 08 درصد به دست آمد.ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه محقق ساخته است ،نتایج فرضیه ها به شکل زیر بدست آمده است. میانگین فرضیه اول 1/056 = t و sig=0/481 بدست آمده که باتوجه به مقدارآن که میانگین فرضیه ی اول پایین ترازعدد 3 می باشد می توان گفت سطح کیفی خدمات در واحد خبر صدا و سیمای کرمانشاه سطح پایینی دارد میانگین فرضیه دوم 21/809 = t و sig=/001 است که با توجه به مقدار آن می توان گفت انعطاف تصمیم گیری مدیران در برابر تغییر شرایط در واحد خبر صدا و سیمای کرمانشاه سطح خوبی دارد. و میانگین فرضیه سوم 2/786 = t sig=/129 بدست آمده که با توجه به مقدار آن می توان گفت شایسته سالاری در واحد خبر صدا و سیمای کرمانشاه در سطح پایینی دارد.

کلیدواژه ها

مدیریت کوتوله، شایسته سالاری، کوتوله پروری، تخصص گرایی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.