سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: MEMARIKSH01_030
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 754
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله معاصر سازی در بافت تاریخی ایران (نمونه موردی :میدان توپخانه تهران)
چکیده مقاله:
بافت تاریخی شهرها دارای ویژگی ها و مشخصه هایی است که آن را از بافت ها و پهنه های پیرامون و بلا فصل و نیز سایر قسمت های شهر متمایز میکند وجود و استقرار عناصر راسته ها گره های ارزشمند تاریخی فرهنگی سیاسی و تجاری به همراه تقاوت قدمت و عمر بنا ها ظرفیت گردشگری و نقش آنها در تقویت فرهنگی و تاریخی صرورت نگاه متمایز یه این مناطق را نسبت مناطق شهری ایجاب میکند انتخاب روشها ورویکردهای مواجهه با موضوع توسعه محلات به خصوص بافت های تاریخی نیازمند توجه به نیاز های محیطی و دلالت زمینه ای و فرهنگی حاکم بر ساختارهای زنده و ساختارهای فعلی حاکم برمناطق شهری مورد است درمیان فضا های مختلف شهری فضا باز و میادین شهری دراین بافت تاریخی از نقش مهم تر و کلیدی تری نسبت به سایر فضا ها جهت ایجاد شهری زنده و پویا برخوردارند میادین یکی از عناصرمهم تر و کلیدی تری نسبت به سایر فضا ها جهتایجاد شهری زنده وپویا برخوردارند میادین یکی ار عناصر مهم درساختارشهرها تاریخی بوده اند و خود شامل گونه های مختلفی هستند در این میان میادین شهریبه عنوان مهمترین میدان هر شهر محسوب میشده که علاوه برتمرکز فعالیتهای تجاری حکومتی و مذهبی محل وقوع مهمترین تجمعات شهری و مهمترین رویدادهای اجتماعی نیز بودهاند میدان شهری تاریخی مکان است که همه شهروندان آزادانه در آن حضور پیدا میکند و در ارتباط با یکدگر قرار میگیرند نقش اجتماعی و ایجاد تعامل میان شهروندان اهمیت این فضا ها را دو چندان میکند هدف اصلی در این مقاله یافتن اصول ومفاهیمی بوده است که در طول تاریخ شهر سازی ایران دارای تداوم و استمرار بوده در رشد اعتلا و شکوفایی معماری میادین تاریخی ایران علی الخصوص میدان توپخانه تهران موثر بودهاند دراین مقاله از روش توصیفی تحلیلی با بررسی مشاهدات انجام شده در نمونه مورد بررسی نقاط ضعف و قوت این فضا بیان و راهکارهای مناسب جهت بهبود آن ارائه میشود
کلیدواژه ها:
معماري معاصر،بافت تاريخي،ميدان توپخانه ،تهران،ايران
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/522260/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ارصلانی، شاهین و روح افزای، فرهاد،1395،معاصر سازی در بافت تاریخی ایران (نمونه موردی :میدان توپخانه تهران)،اولین کنفرانس ملی رویکردهای معماری و شهرسازی پیش رو،کرمانشاه،،،https://civilica.com/doc/522260
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، ارصلانی، شاهین؛ فرهاد روح افزای)
برای بار دوم به بعد: (1395، ارصلانی؛ روح افزای)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- چک لیست تعمیر و نگهداری تجهیزات و تاسیسات ساختمان
- بررسی انواع روشهای پرداخت الکترونیکی در ایران و مکانیزمهای عملیاتی ارائه شده توسط بانکهای کشور در این زمینه
- روانشناسی فضای سبز
- مدیریت ذینفعان پروژه
- نقش پدافند غیرعامل در کاهش آسیب به تاسیسات آب و فاضلاب
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.