سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: ISCONF02_130
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 287
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اثر بقایای گیاهی بر خصوصیات هدایت الکتریکی، پی اچ، اکسیژن محلول و مواد جامد محلول پسابهای شهری یاسوج
چکیده مقاله:
به منظور بررسی اثر بقایای گیاهی بر خصوصیات هدایت الکتریکی، پی اچ، اکسیژن محلول و مواد جامد محلول پساب های شهری یاسوج، آزمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی، در 3 تکرار در منطقه بویراحمد انجام گرفت. عاملهای آزمایشی شامل الف) ستون های مختلف بفایای گیاهی شامل 1- پودر برگ بلوط 2- خاک اره 3- سبوس برنج که هر کدام از این بقایای گیاهی درون لوله پلی اتیلنی 3 اینچ به طول 1 متر ریخته شدند ب)اعمال مقادیر مختلف آب فاضلاب بر روی ستونهای بقایای گیاهی یاد شده شامل 3،4 و 5 لیتر با وزن های مساوی. نتایج نشان داد کاربرد بقایای گیاهی بر میزان تغییرات TDS،pH EC و کدورت پساب شهر یاسوج در سطح 5 درصد معنیدار بود و تغییرات قابل توجهی روی این پارامترها صورت گرفت. کمترین میزان TDS 49/5 mg/l مربوط به تیمار خاک اره به همراه 4 لیتر فاضلاب شهری بود. بیشترین مقدار به میزان DO=9/967 مربوط به سبوس برنج با 3 لیتر پساب بود. بیشترین مقدار pH-8/7 مربوط به تیمار خاک اره به همراه 5 لیتر پساب شهری و کمترین میزان pH-6/2 به تیمار سبوس برنج به همراه 3 لیتر فاضلاب شهری اختصاص داشت. بیشترین میزان EC-75/8 مربوط به تیمار سبوس برنج به همراه 4 لیتر فاضلاب شهری است البته کمترین میزان EC 33/43 به تیمار خاک اره به همراه 5 لیتر پساب شهری اختصاص داشت.
کلیدواژه ها:
بقاياي گياهي، فاضلاب DO ، TDS ،PhوEC
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/520744/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خضری پور، رحمت اله و رحیمی، علی و مرادی، اعظم السادات و حسینی، فریبا،1395،اثر بقایای گیاهی بر خصوصیات هدایت الکتریکی، پی اچ، اکسیژن محلول و مواد جامد محلول پسابهای شهری یاسوج،دومین کنگره ملی توسعه و ترویج مهندسی کشاورزی و علوم خاک ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/520744
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، خضری پور، رحمت اله؛ علی رحیمی و اعظم السادات مرادی و فریبا حسینی)
برای بار دوم به بعد: (1395، خضری پور؛ رحیمی و مرادی و حسینی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- پاکسازی آب های زیرزمینی به کمک روش موانع نفوذ پذیر واکنش دهنده (PRBs)
- تاثیر ورمی کمپوست بر روی هدایت الکتریکی خاک
- پهنه بندی هیدرولیکی سیلاب رودخانه هلیلرود با استفاده از HEC-RAS
- ارزیابی ذخیره کانسار سرب و روی تفرش با استفاده از قابلیت های نرم افزار Surfer
- اثرات دو نوع بیوچار و بقایای یونجه بر هدایت الکتریکی دو خاک سدیمی و شور و سدیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- فاکتورهای موثر در آب برای پرورش ماهی
- آشنایی با تالاب زریوار و خصوصیات زیستی آن
- بررسی تنوع ژنتیكی برخی گونه های زعفران ایران با استفاده ازخصوصیات کروموزومی
- پیش بینی قیمت سهام شرکت های کشاورزی در بورس اوراق بهادار تهران (مطالعه موردی شرکتهای صنعت زراعت و خدمات وابسته)
- اصول کلی برگذاری مزایده در شهرداری (حوزه خدمات شهری)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.