ضرورت استقرار مدیریت ریسک برای شرایط اضطراری در شرکت های آب و فاضلاب
سال انتشار: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,652
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCWW02_050
تاریخ نمایه سازی: 27 اردیبهشت 1387
چکیده مقاله:
مدیریت ریسک فرآیندی است که سطح تحمل یک خطر مشخص را شناسایی میکند و اطلاعات لازم را برای اقدامات مربوط به کاهش اثرات مخاطرات و مقابله با آنها در اختیار تصمیمگیران می گذارد . خصوصیات مخاطره در شرکت های آب و فاضلاب بستگی به شدت و قدرت احتمال خطر ، وسعت یا اندازه ، چارچوب زمانی یا زمان وقوع و قابلیت مدیریت خطر دارد . مخاطرات به وضعیتی می گویند که خطر بالقوه برای آسیب رساندن به کارکنان، تأسیسات و تجهیزات و یا مجموعهی آنها در شرکت های آب و فاضلاب محسوب می شود . امروزه نگرش ها تغییر یافته به
طوری که از " خطر به آسیب پذیری " و از " واکنش به پیش کنش " و از " فعالیت های غیر مشارکتی به مشارکتی "و از " مدیریت واکنش به مدیریت ریسک " برنامه ریزی می شود . شرایط اضطراری ناشی از وقوع زلزله، سیل، طوفان شدید و یا عملکرد نادرست کارکنان و یا از مدار خارج شدن سیستمهای کنترلی یا تاسیسات و تجهیزات آبرسانی و همچنین حمله نظامی و بمباران هوایی می باشد . در راستای استقرار مدیریت ریسک در شرکت های آب و فاضلاب ضروری است مولفه های کاهش خطر برای شرایط اضطراری از جمله میزان اهمیت بخش های آبرسانی ، امکانات شرکت ( وضعیت نیروی انسانی برای شرایط اضطراری ، وضعیت ساختاری شرکت ها برای شرایط اضطراری ، امکانات سخت افزاری و نرم افزاری شر کت ها برای شرایط اضطراری ) ، وضعیت قطع آب و تعمیرات سامانه آبرسانی ، وضعیت کاربری مؤلفه های سامانه های آبرسانی در چارچوب برنامه های کاهش ریسک و وضعیت آمادگی شرکت برای شرایط اضطراری مشخص گردد در این مقاله با گذری بر وضعیت موجود شرکت های آب و فاضلاب ، ضرورت استقرار مدیریت ریسک ئر شرکت ها برای شرایط اضطراری تشریح شده و چالش ها و راهکارهای اجرایی پیشنهاد می گردد .
کلیدواژه ها:
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :