نقش برنامههای بالندگی اعضای هیئت علمی در ارتقای کیفیت آموزش عالی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس ملی آموزش و توسعه منابع انسانی
- کد COI اختصاصی: EDHRCONF01_049
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1024
نویسندگان
عضو هیئت علمی دانشگاه بیرجند، استادیار دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی
کارشناس ارشد MBA
چکیده
در این مطالعه، با مرور ادبیات نظری و پژوهشی به بررسی موضوع بالندگی اعضای هیئت علمی و نقش آن در ارتقا وتضمین کیفیت خدمات آموزش عالی پرداخته شده است. برای این منظور، ابتدا مفهوم و عوامل تأثیرگذار بر بالندگی اعضای هیئت علمی مورد مطالعه قرار گرفته است. سپس روشهای متدوال برای بالندگی هیئت علمی مورد بحث قرار گرفته و پیامدهای اجرای برنامههای بالندگی اعضای هیئت علمی بررسی شده است. نتایج این مطالعه نشان داد که امروزه سازماندهی و مدیریت جریان بالندگی اعضای هیئت علمی از یک انتخاب به یک اجبار برای دانشگاهها تبدیل شده است، به گونهای که امروزه دانشگاههای پیشرو رسالت خود را با برنامههای بالندگی هیئت علمی در هم آمیختهاند چرا که از این طریق هم رشد حرفهای اعضای هیئت علمی و هم نیل به اهداف دانشگاهی بهتر و سریعتر اتفاق میافتد. از آنجا که اعضای هیئت علمی دانشگاه هسته اصلی آن را تشکیل میدهند، یکی از مهمترین راههای دستیابی به کیفیت برتر در دانشگاه ارتقای نگرش، دانش، و مهارتهای اعضای هیئت علمی آن است. رشد وبالندگی اعضای هیئت علمی هم خود یکی از مهمترین اهداف دانشگاه است و هم یکی از مهمترین ابزارها جهت دستیابی به کیفیت برتر در زمینههای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، و فناوری. در این پژوهش همچنین ارتباط برنامههای بالندگی اعضای هیئت علمی با برنامه استراتژیک دانشگاه در راستای ارتقای کیفیت آموزش، پژوهش، وارائه خدمات تخصصی مورد بحث قرار گرفته استکلیدواژه ها
بالندگی، اعضای هیئت علمی، آموزش عالی، ارتقای کیفیتمقالات مرتبط جدید
- نقش مشاوره تحصیلی بر رشد شخصیت دانش آموزان
- نقش تعلیم و تربیت دینی در بهبود پیشرفت تحصیلی دانش آموزان
- اثر بخشی آموزش بسته معنای زندگی بر خودکارآمدی تحصیلی و مولفه های آن
- بررسی رابطه استرس والدینی مادران خردسالان با علائم اتیسم درمعرض دایه گری دیجیتالی
- نقش معلم در رشد و بهبود مهارتهای اجتماعی و رابط بین فردی در دانش آموزان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.