سال انتشار: 1394
محل انتشار:
دومین کنفرانس بین المللی علوم فیزیک و ریاضی
کد COI مقاله: SCIHUB02_012
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 737
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شبیه سازی حسگر توزیعی فیبر نوری مبتنی بر φ-OTDR برای تشخیص و مکان یابی متجاوز
چکیده مقاله:
در این مقاله به بررسی روشی نرم افزاری در حسگر توزیعی فیبر نوری به منظور رسیدن به یک سیستم پنهان و نیز یک سیستم تشخیص و مکان یابی متجاوز توسط فیبر نوری دفن شده در خاک برای محیط های طولانی می پردازیم. این شبیه سازی بر روی فیبر سلیکونی به طول 15 کیلومتر انجام شده است. پاسخ دریافت شده از حسگر در زمانی که افراد و یا وسایل نقلیه بر روی حسگر و یا در مجاورت آن در حال حرکت باشند، آشکار شده و مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد. این حسگر بر اساس φ-OTDR کار می کند که در آن پال های نوری از لیزر CW، با پهنای خط باریک و تغییر فرکانسی کم به یک سر فیبر تزریق می شوند و پس پراکندگی رایلی نور توسط آشکار ساز نوری نظارت می شود. انتظار می رود که از این حسگر برای محیط های امنیتی و طولانی مانند: مرزهای ملی، پایگاه های نظامی، نیروگاه های هسته ای، اماکن ذخیره سازی سوخت و مواد شیمیایی فرار، فرودگاه ها و ... استفاده شود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SCIHUB02_012 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/512746/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اسدی خانوکی، سبحان و روح الامینی نژاد، محمود و روح الامینی نژاد، حسین،1394،شبیه سازی حسگر توزیعی فیبر نوری مبتنی بر φ-OTDR برای تشخیص و مکان یابی متجاوز،دومین کنفرانس بین المللی علوم فیزیک و ریاضی،تهران،https://civilica.com/doc/512746
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، اسدی خانوکی، سبحان؛ محمود روح الامینی نژاد و حسین روح الامینی نژاد)
برای بار دوم به بعد: (1394، اسدی خانوکی؛ روح الامینی نژاد و روح الامینی نژاد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- H. Fidalgo Martins. (2014), _ Distributed and Remote Fiber Sensing ...
- A. H. Hartog and M. P. Gold, Apr.(1984), ،: On ...
- J.C.Juarez, . (2005), "Distributed fiber optic intrusion sensor system for ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیر عصاره هیدروالکلی جوانه گیاه میخک بر سطح سرمی هورمون تستوسترونوشاخص های باروری موش صحرایی نر نژاد ویستار
- تاملی در مفاهیم و ابعاد توسعه سیاسی و حکمرانی خوب مروری اجمالی بر مقاله ها و نظریه های موجود
- Effect of Solubility and Diffusivity of Solvent in Heavy oil on the Performance of the VAPEX Process as an Enhanced Oil Recovery Process
- بررسی حس خلوت در خانه های ایرانی وتاثیر آن براستحکام بنیان خانواده معاصر
- ساخت و بررسی لایه نازک نانوبلور KTP توسط روش اسپری کوتینگ
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بهینه سازی ریاضی و انتخاب پروژه های تحقیق و توسعه
- ارائه یک مدل ریاضی جهت ازیابی شاخص های موثر در کارایی مراکز تحقیق و توسعه ایران
- بررسی پایدار روش هم محلی اسپلاین برای حل معادله انتگرال_دیفرانسیل ولترا مرتبه اول با استفاده از معادله آزمون
- A Review on Some Recent Fuzzy Ranking Indices
- کاربرد روش های بهینه سازی ریاضی در حل مسئله تخصیص ترافیک
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.