سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی کاربرد محدودکننده جریان خطا ابررسانای مقاومتی در سیستم قدرت شامل DFIG و ریز شبکه مستقل شامل SCIG

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,006

فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

IBSN01_053

تاریخ نمایه سازی: 26 شهریور 1395

چکیده مقاله بررسی کاربرد محدودکننده جریان خطا ابررسانای مقاومتی در سیستم قدرت شامل DFIG و ریز شبکه مستقل شامل SCIG

تغییر شارش جریان بار در شبکه به علت افزایش جریان خطا در مواقع اتصال کوتاه، یکی از چالش های پیش روی گسترش منابع انرژی تجدید پذیر و پیشرفت مشبندی شبکه قدرت است. این روند نیازمند صرف هزینه قابل توجهی برای جایگزینی ترانسفورماتورها و تجهیزات حفاظتی در ساختار سیستم شبکه توزیع است که در آن سطح جریان خطا، تجهیزات موجود در محل را وادار به تجاوز از سطح نامی آنها میکند. به واسطه افزایش سطح جریان خطا، محدودکننده جریان خطا ابررسانا SFCL بیشتر در شبکه ولتاژ پایین و ولتاژ متوسط برای افزایش پایداری و محدود کردن سطح جریان اتصال کوتاه مورداستفاده قرار میگیرد SFCL قادر است هزینه پایداری و باردهی شبکه و بهینه سازی را مقرون به صرفه کند. بنابراین مدلسازی SFCL در شبکه قدرت برای آنالیز عملکرد و مطالعه مشخصات آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در این مقاله مدل HTS SFCL نوع مقاومتی در سیمولینک متلب توسعه داده شده است. این مدل با توجه به رفتار الکترومغناطیسی مقاومت داخلی SFCL و مشخصات چگالی جریان عبوری از آن بر اساس قانون جریان E-J پایه گذاری شده است. اثرات محدودکننده جریان خطای ابررسانای نوع مقاومتی در شبکه توزیع با حضور توربین بادی با ژنراتور القایی تغذیه دوگانه DFIG و توربین بادی مبتنی بر ژنراتور القایی SCIG در حالت عملکرد جزیرهای به طور دقیق موردبررسی قرار گرفته است. سرانجام مدل شبیه سازی شده محدودکننده جریان خطا ابررسانا در دو شبکه ذکرشده بکار گرفته شده است. با بررسی عملکرد SFCL در شرایط خطا، نتایج شبیه سازی تأثیر حضور محدودکننده جریان خطا در شبکه را تأیید میکند

کلیدواژه های بررسی کاربرد محدودکننده جریان خطا ابررسانای مقاومتی در سیستم قدرت شامل DFIG و ریز شبکه مستقل شامل SCIG:

محدودکننده جریان خطا ابررسانا ، ژنراتور القایی دوسو تغذیه ، ژنراتور القایی قفس سنجابی ، توربین بادی

نویسندگان مقاله بررسی کاربرد محدودکننده جریان خطا ابررسانای مقاومتی در سیستم قدرت شامل DFIG و ریز شبکه مستقل شامل SCIG

مجتبی سلیمانی الموتی

دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی برق، دانشگاه علم و صنعت

محمد امین رجبی نژاد

دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی برق، دانشگاه علم و صنعت

علی اوسط مسلمی

دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی برق، دانشگاه علم و صنعت،

محسن کلانتر

قطب علمی اتوماسیون و بهرهبرداری از سیستمهای قدرت دانشکده مهندسی برق، دانشگاه علم و صنعت تهران،

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
Moghimi, Seyed Etezad; Ali Azizpour; Sajjad Dadfar & Masoud Sadeghi ...
Ahn, M. C., Park, D. K., Yang, S. E., Kim, ...
Zhu, J., Zheng, X., Qiu, M., Zhang, Z., Li, J., ...
Ye, L., & Campbell, A. (2006). Behavior investigations of sup ...
Ngamroo, I., & Karaipoom, T. (2014). Cooperative control of SFCL ...
Zhao, Y., Krause, O., Saha, T. K., & Li, Y. ...
J. PMDO-D, L. De, P. MT, Y. JM, K. HM, ...
_ Sousa, W. T., Nackel, O., & Noe, M. (2014). ...
Duron, J., Grilli, F., Dutoit, B., & Stavrev, S. (2004). ...
Blair, S. M., Booth, C. D., & Burt, G. M. ...
Moon, W. S., Won, J. N., Huh, J. S., & ...
Ledesma, P., & Usaola, J. (2005). Doubly fed induction generator ...
Trudnowski, D. J., Gentile, A., Khan, J. M., & Petritz, ...
Kundur, P. (1994). Power system stability and control (Vol. 7). ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی کاربرد محدودکننده جریان خطا ابررسانای مقاومتی در سیستم قدرت شامل DFIG و ریز شبکه مستقل شامل SCIG" توسط مجتبی سلیمانی الموتی، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی برق، دانشگاه علم و صنعت؛ محمد امین رجبی نژاد، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی برق، دانشگاه علم و صنعت؛ علی اوسط مسلمی، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی برق، دانشگاه علم و صنعت،؛ محسن کلانتر، قطب علمی اتوماسیون و بهرهبرداری از سیستمهای قدرت دانشکده مهندسی برق، دانشگاه علم و صنعت تهران، نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس ملی پژوهش های نوین در علوم فنی و مهندسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله محدودکننده جریان خطا ابررسانا، ژنراتور القایی دوسو تغذیه، ژنراتور القایی قفس سنجابی، توربین بادی هستند. این مقاله در تاریخ 26 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1006 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تغییر شارش جریان بار در شبکه به علت افزایش جریان خطا در مواقع اتصال کوتاه، یکی از چالش های پیش روی گسترش منابع انرژی تجدید پذیر و پیشرفت مشبندی شبکه قدرت است. این روند نیازمند صرف هزینه قابل توجهی برای جایگزینی ترانسفورماتورها و تجهیزات حفاظتی در ساختار سیستم شبکه توزیع است که در آن سطح جریان خطا، تجهیزات موجود در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی کاربرد محدودکننده جریان خطا ابررسانای مقاومتی در سیستم قدرت شامل DFIG و ریز شبکه مستقل شامل SCIG با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.