بررسی تاثیر 24 جلسه تمرین الگو های مختلف یادگیری مشاهده ای بر اکتساب ویادگیری مهارت شوت بسکتبال در پسران رده سنی 12 -14 ساله
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 758
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
DSCONF02_251
تاریخ نمایه سازی: 21 شهریور 1395
چکیده مقاله:
هدف از اجرای تحقیق حاضر مقایسه تمرین بدنی و ترکیب آن با سه نوع الگوی یادگیری مشاهده ای؛ مشاهده زنده اجرای الگویماهر، مشاهده ویدئویی اجرای الگو ی ماهر و خودالگودهی بر اکتساب و یادگیری مهارت شوت بسکتبال می باشد. به منظور دست یابیبه اهداف تحقیق، 40 دانش آموز پسر متوسطه دوره اول شهر پیرانشهر (62 / 0 ± 26 / 13 سال) به صورت نمونه گیری در دسترس انتخابوبه صورت تصادفی در چهارگروه قرار گرفتند.از هرچهار گروه پیش آزمون و به مادت 8 جلسه، به تمرین مهارت شوت بسکتبالپرداختند. سه گروه مشاهده ای پس از مشاهده اجرا، و گروه تمرین بدنی بدون هیچ گونه مشاهده ای، تمرین شوت بسکتبال انجامدادند. پس از اتمام جلسات اکتساب، آزمون انتقال و پس از 72 ساعت آزمون یادداری از آنها بعمل آمد. سپس نتایج بدست آمده موردتجزیه و تحلیل قرار گرفت برای آزمون فرضیه های پژوهش بین امتیازات گروه های تحقیق در مرحله اکتساب از آزمون تحلیل واریانس با اندازه های تکراری و جهت تعیین تفاوت امتیازات آزمون یاداری و انتقال در گروه های مختلف از آزمون تحلیل واریانس یکراهه استفاده گردید. نتایج حاصل نشان دادند که بین این چهار گروه در مراحل اکتساب، یادداری و انتقال تفاوت معنی داری وجودندارد. با توجه به نتایج بدست آمده مشخص شد که همه گروه ها پیشرفت یکسانی داشتند. در نتیجه استفاده از هر کدام از شیوه هایالگودهی در آموزش مهارت حرکتی ورزشی اثرگذار خواهد بود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
خالد دودمان
موسئسه علمی ورزشی ماهان،گروه علمی پژوهشی، ارومیه، ایران
راحله علیپوراصل
دانشجوی ارشد رشته مدیریت و بازاریابی ورزشی.واحد کرج
سونا آصف آبادی
مدیریت ورزشی گرایش مدیریت رویدادهای ورزشی دانشگاه گرمسار
صلاح محمدپور
دانشگاه آزاد اسلامی،گروه تربیت بدنی ،واحدملکان، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :