سال انتشار: 1395
محل انتشار:
کنفرانس بین المللی مهندسی عمران
کد COI مقاله: CCIVIL01_172
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 551
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعه آزمایشگاهی تغییرات توپوگرافی بستر در مجاورت آبشکن های متوالی در حالت قائم بر جریان
چکیده مقاله:
رودخانه ها در مسیر تکاملی همواره دچار تغییر و دگرگونی بوده اند. امر کنترل رودخانه ها می تواند از دغدغه های بشری باشد که تلاش های بسیاری برای درک هرچه بیشتر این موضوع به عمل آمده است. با توجه به نکات ذکر شده به منظور درک هرچه بیشتر از عملکرد سازه های کنترل فرسایش رودخانه ها آبشکن ها به عنوان سازه های متقاطع جریان جهت کنترل فرسایش به کار گرفته می شوند. در این تحقیق عملکرد آبشکن سری به صورت برگردان در آزمایشگاه علوم تحقیقات آب صورت گرفت. مطالعه ی آزمایشگاهی الگوی فرسایش و رسوبگذاری در جلوی آبشکن ها در یک فلوم بتنی صورت گرفت که این فلوم به طول 6 متر و عرض6/1 متر تحت سه نسبت استغراق((120 لیتر بر ثانیه)، (100 لیتر بر ثانیه) و (80 لیتر بر ثانیه)) استفاده شده است. کف فلوم با مصالح ریزدانه به قطر متوسط 5/2 میلی متر پرشد. این آبشکن ها در 3 فاصله متفاوت (1=S/L ) ، (5/1=S/L ) و (2=S/L ) قرارداده شده تا بدین وسیله عملکرد آبشکن ها در شرایط سیلابی و غیر سیلابی تحت شرایط کنترل شده آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گیرد. جمعا تعداد 9 آزمایش جهت درک موضوع انجام گرفت.در اکثر آزمایشات بیشترین تغییرات در حدفاصل آبشکن های شماره 1و 2 هر آزمایش رخ داده و با افزایش فاصله از آبشکن شماره 2 به سمت پایین دست از تغییرات بستر نیز کاسته می شود به طوریکه در مجاورت آبشکن 3 هیچگونه تغییرات قابل مشاهده نمی باشد. روابطی نیز برای ابعاد عمق چاله آبشستگی و ارتفاع نهشته رسوبگذاری متناسب با عدد فرود و فاصله نسبی ارائه گردید.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CCIVIL01_172 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/506846/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:امینی سولا، سعیده و کاویانپور، محمدرضا،1395،مطالعه آزمایشگاهی تغییرات توپوگرافی بستر در مجاورت آبشکن های متوالی در حالت قائم بر جریان،کنفرانس بین المللی مهندسی عمران،تهران،https://civilica.com/doc/506846
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، امینی سولا، سعیده؛ محمدرضا کاویانپور)
برای بار دوم به بعد: (1395، امینی سولا؛ کاویانپور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- طراحی و مدل سازی منسوج برای قالب بتنی و بررسی امکان تولید آن
- سیمان بتن های نسوز منیزیت - کرومیتی از نسوزهای دروریز صنعت سیمان برای اولین بار در ایران، توسط مرکز تحقیق و توسعه سیمان فارس و خوزستان
- بررسی وضعیت صادرات سنگهای ساختمانی ایران و تجزیه و تحلیل بازارهای هدف
- بررسی کاربرد آهکهای اطراف محلات به عنوان مصالح ساختمانی (شن و ماسه)
- استفاده از اسپلیترهای هیدرولیکی¸ روشی قدرتمند و اقتصادی برای شکافتن سنگ و بتن
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش پنجم) بررسی آسیبهای ساختمانها- گزارش کارگروه ساختمان (سازه و مصالح)
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش سوم) بررسی تحلیلی آسیب شناسی از منظر شهرسازی - گزارش کارگروه معماری و شهرسازی
- طراحی و اجرای پی ریز شمع در دکل های خطوط انتقال نیرو
- راهنمای نصب پنجره های ساختمانی از جنس یو پی وی سی
- راهنمای مبحث نوزدهم صرفه جویی در مصرف انرژی جلد دوم جزئیات اجرایی عای قکاری حرارتی جدارهای پوسته خارجی ساختمان
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.