مطالعه آزمایشگاهی تاثیر بهینه سازی بستر جاذب بر بهبود عملکرد یک یخ ساز خورشیدی جذبی با استفاده از جفت کاری آمونیاک کلسیم کلرید و کربن فعال
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 681
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MECHCONF01_034
تاریخ نمایه سازی: 21 شهریور 1395
چکیده مقاله:
در این تحقیق به مطالعه آزمایشگاهی تاثیر بهینه سازی بستر جاذب بر عملکرد یک یخ ساز خورشیدی جذبی متناوب پرداخته شده است. در این سیستم از 4 کیلوگرم کلسیم کلرید و 1 کیلوگرم کربن فعال به عنوان مواد تشکیل دهنده بسترجاذب و نیز از 1 کیلوگرم آمونیاک به عنوان مبرد استفاده شده است. در این یخ ساز، ژنراتور توسط کلکتور سهمی گون متقارن تا حداکثر دمای 111 درجه گرم شده است. نتایج تحقیق نشان دادند که نوع و میزان جرم مبرد، دمای ژنراتور، نسبت بهینه کلسیم کلرید و کربن فعال و همچنین ساختار بستر جاذب و کلکتور مهمترین عوامل تعیین کننده عملکرد یک یخ ساز خورشیدی جذبی متناوب هستند. بررسی های حاصل از این مطالعه آزمایشگاهی نشان دادند که پره دار کردن ژنراتور و افزایش سطح جذب مبرد تاثیر چشم گیری بر کاهش گرمای مورد نیاز جهت فشار سازی مبرد دارد؛ به طوری کهدر این تحقیق این افزایش در حدود 44 درصد برای نسبت بهینه کلسیم کلرید به کربن فعال 4 به 1 یافت شد. بنابراین با بهبود ساختار ژنراتور می توان در مکان های با شدت تابش خورشیدی کمتر به همان عملکردی دست یافت که سیستم تحت تابش زیاد خورشیدی می تواند به آن دست یابد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مهدی مرادی نقندر
دانشجوی کارشناسی ارشد شاخه تبدیل انرژی، گروه مهندسی مکانیک ، واحد نیشابور، دانشگاه آزاد اسلامی، نیشابور، ایران
ایمان تدینی نیا
دانشجوی کارشناسی ارشد شاخه تبدیل انرژی، گروه مهندسی مکانیک ، واحد نیشابور، دانشگاه آزاد اسلامی، نیشابور، ایران
امیرحسین قهرمانی
دانشجوی کارشناسی ارشد شاخه تبدیل انرژی، گروه مهندسی مکانیک ، واحد نیشابور، دانشگاه آزاد اسلامی، نیشابور، ایران
حمیدرضا گشایشی
دانشیار و عضو هیأت علمی، گروه مهندسی مکانیک ، واحد مشهد، دانشگاه آزاد اسلامی، مشهد، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :