سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل معیارهای مکان یابی و مکان گزینی در انتخاب موزه تاریخی (نمونه موردی :تپه مارلیک در شهرستان رودبار)

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,283

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NICONF03_351

تاریخ نمایه سازی: 21 شهریور 1395

چکیده مقاله تحلیل معیارهای مکان یابی و مکان گزینی در انتخاب موزه تاریخی (نمونه موردی :تپه مارلیک در شهرستان رودبار)

تپه باستانی مارلیک در دره گوهر رود در کنار شهر رودبار گیلان قرار دارد. در پانصد متری شمال آن، تپه دیگری قرار دارد که بر آنتوسط قوم مارد قلعه ای در دو هزار سال پیش از میلاد ساخته شده است، که طی کشفیات صورت گرفته در سالهای گذشته آثار بسیاریاز این مجموعه بدست آمده است، که به عنوان گنجینه های تاریخی و فرهنگی استان وکشور شناخته می شوند. لذا آشنا ساختن مردمبا چنین میراث های فرهنگی هنری افتخارات و تمدن گذشته و تقویت حس وطن پرستی و غرور ملی از طریق ایجاد موزه امکان پذیرمی باشد. با توجه به اینکه موزه یکی از زیرساختهای گردشگری و لازمه توسعه آن به حساب می آید، ضروری به نظر می رسد برای نیلبه سیاست های توسعه گردشگری و افزایش درآمدهای ناشی از توریسم در مقیاس ملی و منطقه ای نسبت به تاسیس و احداث و توسعهموزه ها همت گماشت. با این اوصاف یکی از مهمترین این عوامل، فاکتور مکان یابی و نحوه جایگزینی آن در سطح شهر و منطقه و نحوهتعامل و ارتباط مجموعه با کاربری های شهری در مقیاس میانی و کلان منطقه و کشور می باشد. بنابراین در مقاله حاضر مطالعاتیمدون و سیستماتیک در سطح منطقه و شهر بر اساس اصول شهرسازی و برنامه ریزی شهری از یک طرف و نیازها و ملزومات مجموعهموزه از طرفی دیگر صورت گرفته است، تا بدین طریق مکانی مناسب جهت اختصاص با ساخت موزه به دست آید.

کلیدواژه های تحلیل معیارهای مکان یابی و مکان گزینی در انتخاب موزه تاریخی (نمونه موردی :تپه مارلیک در شهرستان رودبار):

نویسندگان مقاله تحلیل معیارهای مکان یابی و مکان گزینی در انتخاب موزه تاریخی (نمونه موردی :تپه مارلیک در شهرستان رودبار)

بهبود محجوبی مارلیک

مدرس معماری دانشکده فنی شهید رجایی لاهیجان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
Chapman, J; 1994, Destruction of a common neritage the Archeology ...
Jan Insley, 2008, Little and scapes: diorames in Museum display, ...
Lee Jolliffe, 2007, Museum Frictions: public Cultures/Glob al Trans formation, ...
Paul F. Marty, 2006, Finding the skills for tomorrow Information ...
Paulm F. Marty, 2007, Museum professional and the relevance of ...
Philip Feifam Xie, 2006, Development Industruial Heritage Tourism: A case ...
Roberta A. Lee MD and Michel J. Balik PHD, 2007, ...
Tara brabazon, 2006, museum and popular Culture Revitesed: ke vin ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل معیارهای مکان یابی و مکان گزینی در انتخاب موزه تاریخی (نمونه موردی :تپه مارلیک در شهرستان رودبار)" توسط بهبود محجوبی مارلیک، مدرس معماری دانشکده فنی شهید رجایی لاهیجان نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس علمی پژوهشی افق های نوین در علوم جغرافیا و برنامه ریزی معماری و شهرسازی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مکان یابی، موزه تاریخی، تپه مارلیک،شهرستان رودبار هستند. این مقاله در تاریخ 21 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2283 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تپه باستانی مارلیک در دره گوهر رود در کنار شهر رودبار گیلان قرار دارد. در پانصد متری شمال آن، تپه دیگری قرار دارد که بر آنتوسط قوم مارد قلعه ای در دو هزار سال پیش از میلاد ساخته شده است، که طی کشفیات صورت گرفته در سالهای گذشته آثار بسیاریاز این مجموعه بدست آمده است، که به عنوان گنجینه های ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل معیارهای مکان یابی و مکان گزینی در انتخاب موزه تاریخی (نمونه موردی :تپه مارلیک در شهرستان رودبار) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.